Výroční veřejné zasedání Pětihosty - 15. 2. 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Příspěvkové programy SFDI Praha, 7. dubna 2016 Ing. Karel Havlíček.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
ROP Jihozápad v územním členění Přednášející: Karel Hron.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Výsadba dřevin Návrh výboru pro životní prostředí září 2015.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 2014 – 2020 A MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ KRAJINNÉ ARCHITEKTURY.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Obytný soubor Za Školkou
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty Program zasedání Bilance volebního období 2006 – 2010 Vodovod + kanalizace Předškoláci – kam s nimi Hospodaření.
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Stavební akce a uzavírky na krajské silniční síti
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Shromáždění partnerů , Hanušovice
Snídaně starostů , Jedlí
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
RP02-17 Program na podporu obnovy venkova pro rok 2017
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Rozpočet obce.
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Územní plánování v ORP Pacov
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Podpora obnovy a rozvoje venkova
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
RP02-18 Program na podporu obnovy venkova pro rok 2018
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
ZÁSADY ÚZEMNÍHO ROZVOJE PLZEŇSKÉHO KRAJE
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Výroční veřejné zasedání Pětihosty

Program zasedání – hospodaření obce 2014 – činnost zastupitelstva 2014 – plán akcí pro rok 2015 – rozpočet pro rok 2015 – kulturní akce – Diskuse – možnost uhrazení popelnic a dalších poplatků

HOSPODAŘENÍ OBCE skutečné rozpočtové příjmy ,- Kč skutečné rozpočtové výdaje ,- Kč zůstatek za rok ,- Kč „detailní rozpočet bude umístěn na webu a obecní vývěsce“ nyní na účtech obce ,-

Bilance 2014 Nový územní plán – schválené zadání a „Návrh UP“ – čekáme na vyjádření dotčených orgánů (cca. 30) Pasport komunikací – konečně schváleno odborem dopravy v Říčanech Pasport dopravního značení – rovněž hotov a schválen Kanalizace – v závislosti na UP a PRVKUK ( vše běží) Vodovod – zaměřen a zakreslen – probíhá legalizace Obecní rybník – vybrána projekční kancelář a oprava projednána na Vodoprávním úřadě v Říčanech

Bilance 2014 Ext. fin. audit – dostali jsme několik doporučení na zpřesnění kategorií při účtování - velice náročný a pracný audit z důvodu výměny účetní Les Stehňovka – jednání s lesním správcem Komunální volby Nákup komunální techniky – dokoupení příslušenství Oprava komunikací asfaltovým turbem CzechPOINT – tuto službu využilo celkem 7 občanů Vyřezání náletových křovin v Holousce a nad rybníkem

Bilance 2014 Vybudování parkovacích stání – zatím pro 5 aut Dotace – podána žádost na opravu komunikací, mobiliář a na výměnu světel Rozšíření veřejného osvětlení Oprava prasklého vodovodu na návsi – spoje v h.s. Digitalizace katastru Vyčištění potoka a kašny – Lesy ČR a.s. prov. + fin. Žádost o výstavbu bytového komplexu pro sociálně slabé - zamítnuto Odhalení památníku hrdinům Velké války

PlánPlán pro rok 2015 Územní plán – dokončení PRVKUK – podání a dokončení Kanalizace – projekt decentral. kan. + příprava na s.p. Vodovod – dokončení legalizace včetně provozního řádu a následně podání žádosti o dotaci na rekonstrukci a rozšíření Rybník – projekt a povolení k rekonstrukci Uzavření smlouvy s MěÚ Říčany – přestupky Aktualizace obecních vyhlášek Nové dop. značení na základě schváleného pasportu Zahájení lesnických prací na údržbě Stehňovky Chodník – propojení staré a nové zástavby - bezpečnost

Plán pro rok 2015 Vnitřní audit finančního a kontrolního výboru obce Zplanýrování, osetí a osázení pozemků podle komunikací Vybudování dalších parkovacích ploch na obecních pozemcích Vyčištění mokřiny u rybníka – vykácení starých vrb a osázení novými stromy Zatrubnění části potoka podél silnice + zábradlí Vyčištění a uvedení do provozu dešťové kanalizace Vyřešení majetkoprávních vztahů – OU obecní rybník – projekt, žádost o dotaci min. 2 obecní brigády – jaro a podzim

Rozpočet pro rok 2015 plánované příjmy ,- plánované výdaje ,- detailní rozpočet bude na webu a vývěsce OU

Kultura a sport Masopustní zábava 21. února Pálení čarodějnic 30. dubna Dětský den30. května, příp. 6. června Letní kino + Vítání léta19. a 20. června Loučení s létem5. září Posvícenská zábava10. října Položení věnce hrdinům11. listopadu Betlém23. prosince Veřejné bruslenimezi vánočními svátky

DISKUSE A DOTAZY DNES MŮŽETE UHRADIT POPLATKY