Praha 17.3.2015 STŘEDNÍ MORAVA SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Střední Morava Sdružení cestovního ruchu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STŘEDNÍ MORAVA – SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Destinační management regionu Střední Morava Zájmové sdružení právnických osob – mj. města, mikroregiony, organizace,
Advertisements

C H R Á M C H M E L E A P I V A Regionální operační program NUTS II Severozápad.
* Sdružení právnických osob (Svazek obcí Novoborska, Mikroregion Podralsko, Svazek obcí Máchův kraj) * Koordinuje aktivity v CR na území členů, které.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Výstupy z realizace ROP SM z pohledu Olomouckého kraje.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
BIKE SHARING PRO BRATISLAVU. Bike Sharing z pohledu uživatele: -občané Bratislavy i turisté budou moci využívat bike sharing co by součást veřejné dopravy.
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jičín, 17. listopadu 109 Název materiálu VY_32_INOVACE_XI_Vl2_11 AutorMgr.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_05.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Česká republika Olomoucký kraj.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
„Váš kraj, Váš rozpočet“

Vzdělávací materiál: Olomoucký kraj Operační systém:
Ekonomika organizací Rozhodování.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_15_VLASTIVĚDA
Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj. Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
OLOMOUCKÝ KRAJ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Název projektu: Moderní škola
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
OLOMOUCKÝ KRAJ. OLOMOUCKÝ KRAJ Krajské město OLOMOUC okresní města JESENÍK ŠUMPERK PROSTĚJOV PŘEROV.
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Kvalita služeb ve venkovské turistice a agroturistice
CESTOVNÍ RUCH JAKO SYSTÉM
Agroturistika a podnikání na venkově
TYPOLOGIE CESTOVNÍHO RUCHU
Mapový portál cestovního ruchu Libereckého kraje
Olomoucký kraj 8 největší kraj v ČR.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Cesty pro zdraví České lázně a Medicínský turismus
Čtoucí rodiny regionu Blansko
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Sever Moravy Vyhledávejte ve své příruční mapě.
KARTOGRAFIE: MAPY A PLÁNY
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Cestovní ruch České republiky
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Aktuální problémy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Praha STŘEDNÍ MORAVA SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Střední Morava Sdružení cestovního ruchu

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Organizace destinačního managementu Vznik 08/2006 organizace destinačního managementu v turistickém regionu Střední Morava (okr. Olomouc, Prostějov, Přerov a turistická lokalita Mohelnicko) zájmové sdružení právnických osob k má Sdružení celkem 32 členů zastupujících 86 subjektů cestovního ruchu: 23 členů a 9 přidružených členů 10 z veřejného sektoru, 22 ze soukromého sektoru

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava 14 HRADŮ A ZÁMKŮ UNESCO PAMÁTKA

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava CÍSAŘSKO- KRÁLOVSKÁ FORTOVÁ PEVNOST 2 LÁZNĚ

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava 3 JESKYNĚ CHKO LITOVELSKÉ POMORAVÍ

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava ZOO SV.KOPEČEK SAFARI

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava RAFTING (Litovelské Pomoraví, historická Olomouc) ADRENALIN – Bobr Cup, Olomoucký ½ maraton,…

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Proč navštívit region Střední Morava CYKLOSTEZKY CYKLOTRASY EXPOZICE ČASU ŠTERNBERK

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Kulturní a sportovní akce 2015 Olomoucké barokní slavnosti (III ročník, ) Mattoni 1/2Maraton Olomouc 2015 (červen) Flora (jarní, letní, podzimní etapa) – Rozkvetlé památky Beerfest (Korunní pevnůstka, červen) Farmářské trhy (každý týden, Horní náměstí Olomouc) Adventní Olomouc – vánoční trhy (prosinec)

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu TURISTICKÉ NOVINKY 2015 Pevnost poznání Nachází se v areálu Korunní pevnůstky v centru Olomouce Slavnostní otevření – v rámci AFO (Academia Film Olomouc) 5 hlavních expozic – VĚDA V PEVNOSTI (živost v pevnosti a život vojáků), VODA V KRAJINĚ (vodní tok od pramene po ústí do moře), ROZUM V HRSTI (základní princip lidského vědění), SVĚTLO A TMA (digitální planetárium),VĚDECKÉ DÍLNY Interaktivní expozice, netypické exponáty (osmimetrový model mozku, obří model oka, koryto řeky v nadměrné velikosti apod.) Další aktivity – dětská univerzita, veletrh vědy a výzkumu, noc vědců, věda do škol, letní vědecké tábory aj.

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu TURISTICKÉ NOVINKY 2015 OLOMOUC REGION CARD (ORC) turistická karta, opravňuje v Olomouci, na Střední Moravě a v Jeseníkách navštívit zdarma 81 nejzajímavějších míst a umožňuje čerpat atraktivní slevy na 101 místech. Zdarma navštívíte hrady, zámky, muzea, ZOO a a jiné památky. Nebudete muset shánět lístky na městskou dopravu v Olomouci (MHD zdarma), ušetříte v aquaparcích i jiných sportovních a relaxačních zařízeních, utratíte méně v restauracích, vydáte méně za ubytování. Olomouc region Card 48 hod – 240 CZK (120 CZK děti do 15 let) Olomouc region Card 5 dní – 480 CZK (240 CZK děti do 15 let) Prodejní místa – IC v Olomouci a v celém regionu, nejvýznamnější turistická místa

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu TURISTICKÉ NOVINKY MÉ ZÁŽITKY ZE STŘEDNÍ MORAVY… Výhodné balíčky na dovolenou, výlety, ubytování, wellness a lázně, poukazy na adrenalinové aktivity,… Top poznávací zájezdy, výlety, wellness pobyty, aktivní turistika s výraznými slevami Tipy pro rodiny s dětmi, školní skupiny, seniory i individuální turisty Jednoduchý systém objednávek, záruka rychlé reakce Kompletní nabídka provozovatelů pro region Střední Morava

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu TURISTICKÉ NOVINKY

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu OCHUTNEJTE HANOU 18 zapojených restauračních zařízení 1. fáze: výběr jídel pro letní jídelní lístek, ochutnávka, certifikace 2. fáze: komunikační kampaň 3. fáze: podzim – sestavení jídelního lístku pro zimní sezonu 4. fáze: kandidatura na EDEN 2015 (Gastronomie a lokální kuchyně)

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Děkuji Vám za pozornost Mgr. Irena Janáková STŘEDNÍ MORAVA – SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Horní náměstí Olomouc