MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní elektronický nástroj (NEN)
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Elektronická tržiště veřejné správy dle Usnesení Vlády ČR 343/2010
NEJČASTĚJŠÍ POCHYBENÍ ZADAVATELE při zadávání veřejných zakázek
Informační systém krizového řízení kraje
Změna legislativy při zadávaní veřejných zakázek
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Statutární město Karlovy Vary
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
TENDERMARKET Elektronické tržiště jako součást komplexního řešení pro administraci veškerých veřejných zakázek. © Tender systems s.r.o
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Veřejný zadavatel a vnitřní předpisy aneb kontrola předcházejí kontrole ÚOHS Brno, 27. listopadu 2007 Mgr.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Koncepce informačního systému vnitřní kontroly v rezortu MO
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Informace z konference IIR eGovernment – Zpracoval(a): Jana Třísková, Alois Slovák Datum:
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
STANDARDIZACE V EOC inTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY Ing. Jiří Matějec Koordinátor pracovní skupiny Platby v dopravě SDT (ITS&S Czech Republic)
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Krajský úřad Libereckého kraje
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Základní koncepce a prototyp Ing. Břetislav Moc
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Nový obchodně technický systém ČEPS, .a.s
ECM – Enterprise Content Management
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR JUDr. Jana Nedvědická Odbor práva veřejných zakázek a koncesí MMR ČR Zákon o veřejných zakázkách – možnosti společensky.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Stiegler ředitel sekce eGovernmentu Česká pošta, s.p.
Elektronická tržiště - nový systém zadávání veřejných zakázek ISSS Hradec Králové 2012 Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronické nástroje a uveřejňování informací při zadávání veřejných zakázek po RNDr. Eva Vízdalová Konference.
Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek NIPEZ ISSS Hradec Králové 2012 RNDr. Jiří Svoboda MMR ČR Odbor veřejného investování.
Zákon 179/2010 Sb., kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Změny v oblasti uveřejňování.
Provozování vodohospodářské infrastruktury
Informačních systémů veřejné správy
E-tržiště vortalGOV.cz
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Informace pro externí administrátory
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty

Česká pošta je dlouhodobým partnerem státu v oblasti budování eGovernmentu - cílem je stát se leaderem v oblasti poskytování elektronických služeb Na provozování e-tržiště má Česká pošta s MMR podepsanou koncesní smlouvu a od bude v provozu na adrese E-tržiště České pošty

Zkušenosti s provozováním obdobných komplexních systémů Robustnost jak po stránce kapitálové, tak i know-how a řešitelských kapacit Certifikace provozní části včetně incident managementu na ISO/IEC 20000:2005 Zpracování a zavedení jednotné metodiky řízení projektů v souladu s metodikou ITIL Proč zvolit právě Českou poštu?

Účastnit se výběrových řízení v plném rozsahu Registrovat a profilovat uživatele dle rolí ve vztahu k VZ Úplné informace o VZ - Informační deska e-tržiště Uchovávání dokumentace o VZ a záznamy o elektronických úkonech Základní funkcionality e-tržiště Dostupnost e-tržiště za podmínek stanovených Provozním řádem Maximálně jednoduché a intuitivní prostředí, které vás nepovede k jiným službám než k těm, které skutečně potřebujete

Synchronizace s ERP systémy dodavatelů – administrace uživatelů a rolí Rozhraní pro synchronizaci dokumentů mezi DMS e-tržiště a DMS dodavatele Synchronizace uživatelských CPV číselníků dodavatelů s CPV číselníkem e- tržiště Automatizace podávání aukčních hodnot (počáteční hodnota, krok, minimum/maximum) Plánované rozšířené funkcionality e-tržiště Zjednodušení a automatizace procesů na straně dodavatele ve vztahu k e-tržišti

V rámci plánovaných aditivních služeb e-tržiště bude možné: Zadání VZ s předpokládanou hodnotou < 5 000,- Kč Využít Informační servis pro registrované dodavatele Využít Kalendář zadávacích řízení a dalších událostí Využít Datové schránky, jejichž provozovatelem je taktéž Česká pošta SMS notifikace o provedených úkonech v zadávacím řízení Elektronický podpis si pohodlně zřídíte na všech obchodních místech a pobočkách České pošty se službou Czech POINT či přes Další služby v souvislosti s e-tržištěm

Technologické řešení je založené na platformě IBM Advanced Case Manager (ACM), které je hlavním správcem veškerých elektronických procesů, dokumentů, transakcí celého e-tržiště Platforma ACM používá řadu osvědčených komponent: IBM Websphere IBM FileNet Content Engine IBM FileNet BPM Výsledkem je velmi robustní a bezpečné řešení Technologické řešení e-tržiště

Podporu uživatelů na vysoké úrovni Školení dodavatelů i zadavatelů Snížení transakčních nákladů na zadávací řízení Soulad s platnou legislativou a požadavky Ministerstva pro místní rozvoj Přehled o vypisovaných VZ Maximálně možná transparentnost celého zadávacího řízení Přínosy pro vás: co nabízíme?