Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/53.0014 Podpora zdravého životního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Kariérové poradenství na ZŠ Přerov, Trávník 27
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Zápis 2014 ZŠ Ostrava-Michálkovice.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ODKLAD POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Legislativní podmínky vzdělávání dětí a žáků s mentálním postižením
Vysoké mýto.
Úvodní stránka.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Den otevřených dveří. Informace vedení školy o gymnáziu a přijímacích zkouškách – zde Informace o přípravných kurzech – učebna 26 přízemí.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Komunitní a otevřená škola
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
PLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Žák se speciálními vzdělávacími potřebami a změny v legislativě.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
ASISTENT PEDAGOGA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE CHRASTAVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHRASTAVA, náměstí 1.máje 228, okres Liberec – příspěvková organizace 25 tříd, 590 žáků.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
ODKLAD POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Pokyn k vykazování dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami v Libereckém kraji Porada ředitelů škol a zařízení Libereckého kraje, 19.
Školní zralost Bc. Lenka Hufová 2016.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Staré Město zsstmesto.cz
Organizace předškolního vzdělávání
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ZAHÁJENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Třídní schůzka 3.A
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Novinky v předškolním vzdělávání
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/

Moderně vybavená sídlištní škola se 400 žáky umístěná v klidném prostředí. Snažíme se o vytváření „rodinného prostředí školy“,o práci v pohodové atmosféře s „individuálním přístupem k dětem“.

Výuka anglického jazyka od 1. ročníku Možnost volby druhého cizího jazyka od 7. ročníku - Nj, Rj Rozšířená výuka v 8. a 9. ročníku – konverzace v Aj Plně aprobovaný a stabilní tým vyučujících Výuka ve skupinách s menším počtem žáků Pravidelná účast žáků ve školních a regionálních jazykových soutěžích Zapojení žáků do řešení školních projektů a přípravy jazykových dovedností

Kvalitně a moderně vybavené učebny Dvě počítačové učebny Učebna hudební výchovy Výtvarný ateliér Kuchyňka Učebna dějepisu a zeměpisu Učebna fyziky Učebna přírodopisu a chemie Školní dílna Keramická dílna

Speciální třídy – žáci se skupinovou integrací celkem – 47 žáků 1. stupeň – 3 třídy – 32 žáků 2. stupeň – 1 třída – 15 žáků poruchy učení – 17 žáků autisté – 7 žáků vady řeči – 5 žáků poruchy chování – 6 žáků Žáci individuálně integrovaní v běžných třídách celkem – 47 žáků poruchy učení – 35 žáků vady řeči – 6 žáků

Interaktivní tabule a dataprojektory ve všech třídách

Internetová podpora výuky – systém Moodle

Hlasovací zařízení ActiVote a ActivExpression Měřící systém Pasco

Bohatá nabídka volitelných a nepovinných předmětů a kroužků Výuka informatiky od 4.ročníku Projektové a blokové vyučování Netradiční školní akce Ročníkové dny Divadelní představení Zahraniční zájezdy Pobyty u moře

Internetová žákovská knížka Internetový přehled docházky a domácích úkolů Informace o změnách rozvrhu a školních akcí přes internetové rozhraní Aktuální informace o dění ve škole na webových stránkách

Prostorná tělocvična s posilovnou Školní bazén Venkovní hřiště s umělým povrchem Pravidelné sportovní výlety Lanové centrum Outdoorový kurz Lyžařský kurz Vodácký kurz Školní volejbalový klub

Provoz školní družiny dle požadavků rodičů Informační centrum s odpoledním provozem Relaxační místnost Divadelní sál s kapacitou 120 míst Posilovna Výtvarný ateliér Školní knihovna Školní bazén

Ocenění školního časopisu „Všímálek“ Pravidelné úspěchy žáků v regionálních i celostátních výtvarných soutěžích Pravidelné pořádání regionální akce pro žáky se speciálními potřebami „Hrátky“ Bezproblémový přechod žáků na střední školy Opakující se úspěchy v regionálních i celostátních jazykových soutěžích Opakující se úspěšné výsledky v SCIO testech 6. – 9. ročníků Úspěšné řešení regionálních i EU projektů Pravidelné pořádání zábavných pořadů a divadelních představení našich žáků pro žáky mateřských škol

Matematika 9. ročník

Český jazyk 9. ročník

Matematika 6. ročník

Český jazyk 6. ročník

Povinná školní docházka začíná počátkem školního roku, který následuje po dni, kdy dítě dosáhne šestého roku věku, pokud mu není povolen odklad. Dítě, které dosáhne šestého roku věku v době od září do konce června příslušného školního roku, může být přijato k plnění povinné školní docházky již v tomto školním roce, je-li přiměřeně tělesně i duševně vyspělé a požádá o to jeho zákonný zástupce. Podmínkou přijetí dítěte narozeného v období od září do konce prosince k plnění povinné školní docházky podle věty druhé je také doporučující vyjádření školního poradenského zařízení. Podmínkou přijetí dítěte narozeného od ledna do konce června doporučující vyjádření školního poradenského zařízení a odborného lékaře, která k žádosti přiloží zákonný zástupce.

Není-li dítě po dovršení šestého roku věku tělesně nebo duševně přiměřeně vyspělé a požádá-li o to písemně zákonný zástupce dítěte do 31. května kalendářního roku, v němž má dítě zahájit povinnou školní docházku, odloží ředitel školy začátek povinné školní docházky o jeden školní rok, pokud je žádost doložena doporučujícím posouzením příslušného školního poradenského zařízení a odborného lékaře nebo klinického psychologa. Začátek povinné školní docházky lze odložit nejdéle do zahájení školního roku, v němž dítě dovrší osmý rok věku.

Pro žáky s odkladem nabízíme otevření přípravné třídy

Comenius Script

Mgr. Zdeněk Nosek – ředitel školy tel.: web: Děkuji za pozornost