Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Advertisements

ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání
Speciálně pedagogické centrum při MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 3304,
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Vysoké mýto.
Blatnice pod Svatým Antonínkem  Budovy  Počty žáků  Počty zaměstnanců  Rok ve škole  Naše úspěchy  Časopis.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Poradenství v kontextu inkluzivního vzdělávání
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
Komunitní a otevřená škola
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Prosinec A-2-3 Kroužek přírodovědných předmětů I.
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Speciální pedagogika jako pedagogická disciplína
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Mateřská škola, základní škola a střední škola Daneta, s.r.o.
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Projekt „Sfumato – čtenářská gramotnost žáků základních škol“ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Prioritní osa – 7.1 Počáteční.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Činnosti SZÚ v podpoře zdraví a prevenci nemocí MUDr. Irena Zimenová Státní zdravotní ústav.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
MUDr. František Schneiberg
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Strategické řízení a plánování
CLIL Název operačního programu: OP VK
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Základní škola Otokara Březiny, Jihlava Školní speciální pedagog Mgr
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace

Zřizovatel Město Velká Bíteš

 Pedagogický tým  ředitelka  6 učitelek  7 asistentek pedagoga  Provozní tým  účetní /ekonomka  uklízečka  školník Zaměstnanci školy

 Základní škola speciální - ZŠ speciální díl II. - 7 dětí - ZŠ speciální díl I. - 5 dětí  Typy škol

 Základní škola praktická – 27 dětí Typy škol

 Přípravný stupeň ZŠ speciální – 5 dětí Typy škol

 „Výstavy u nás“(2008)  „Zahrada ve škole, škola v zahradě“ (EVVO) ( 2008)  „Zdravé sezení ve škole“ (2010)  „Poradenské dny“ ( 2011)  „Vaříme jinak“ (2013)  „Zdravý život = spokojený život“(2014) Projekty Zdravé školy

Vaříme jinak (2013) Jak to chodí ve světě, specifika ve výživě –anorexie a bulimie, diabetes, celiakie a laktózová intolerance, zdravé svačinky

Zdravý život = spokojený život (2014) Zdravý den s relaxačními technikami, zdravý životní styl -velikonoční pokrmy dle našich babiček, kroužek, návykové látky do života nepatří

 „Odstraňování bariér ve vzdělávání žáků se specifickými vzdělávacími potřebami“ (2010 – 2012)  „Bezbariérovost školy“ (2012)  „Zahrada pro handicapované žáky“ ( ) Ministerstvo životního prostředí  „Snoezelen“ (2013) Projekty

„ Dotykové technologie ve výuce hendikepovaných dětí“ (2014) „ Učení venku nás baví“ (2014) Fond Vysočiny „ Sport pro všechny“ ( 2014) Fond Vysočiny Projekt z OP VK, Didaktika pro kyberprostor - organizace zde vystupuje jako partner projektu Projekt z OP VK, Podnikáme – pomáháme, aneb základy podnikání se sociálním aspektem - organizace zde vystupuje jako partner projektu Účast na projektech OP VK 2014 Celorepublikové proškolení pedagogů prvního stupně ZŠ v metodice Sfumato - Splývavé čtení – Systémová podpora inkluzivního vzdělávání v ČR - Univerzita Palackého v Olomouci Projekty 2014

MuzikoterapieRelaxace - snoezelen Prvky terapie ve vyučování

Míčkování, rehabilitacePolohování Prvky terapie ve vyučování

Arteterapie Aromaterapie a aromamasáže Prvky terapie ve vyučování

 Spolupráce s organizacemi  Odborná část - metodické vedení SPC Jihlava, Tyflocentrum Jihlava, SPC Žďár nad Sázavou, pediatři, Rehabilitace Poliklinika Velká Bíteš, OSPOD,....  Sociální část - příspěvkové organizace města – MŠ, ZŠ, ZUŠ, SOŠ, Dětský domov Náměšť nad Oslavou  firmy, GE Volunteers Škola a veřejnost

 Zahradní galerie  Předadventní koncerty  Poradenské dny  Besedy, semináře, Škola a veřejnost

 Malujeme barvami půdy Výstava – „Život v harmonii“ –

Program