Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen 2009 1/11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Advertisements

Destinační společnost Východní Čechy
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Přístupy k péči o staré občany v zahraničí a u nás.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Jednání s pracovníky TIC a cestovního ruchu měst a obcí Brno, listopad 2008.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Marketingové aktivity Libereckého kraje Eva Hornová.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Soňa Vrátná Jednodenní školení jazykové.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
 1. Zahájení  2. Podání žádostí o granty KHK  3. Přijetí obce Dolní Brusnice  4. Regionální operační program – podání žádosti  5. Plánované aktivity.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
Národní program podpory cestovního ruchu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Úřad práce České republiky
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
Členská schůze MAS Nepomuk,
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Krajská síť environmentálních
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Evropská územní spolupráce
Agroturistika a podnikání na venkově
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Turistická informační centra na Vysočině
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Nástroje komunikačního mixu
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Michaela Hofštetrová Knotková
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Klíčové aktivity projektu
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Život bez střeva , Praha.
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje příjímání zpráv prostřednictvím MailFóra publikování aktualit databáze služeb kalendář kulturních, sportovních a společenských akcí turistické produkty následné využití informací z ISCR v rámci ediční činnosti Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Výstavy a veletrhy cestovního ruchu Ferien-Messe Vídeň, Holiday World Praha, MADI Praha, Výstava tří zemí Pasov prezentace prostřednictvím propagačních materiálů zdarma osobní účast na stánku po celou dobu veletrhu za úhradu  Jihočeský kompas prezentace aktuální turistické nabídky (města, obce, poskytovatelé služeb) v rámci veletrhu turistických zážitků, možností a vizí praktické informace: prezentace zdarma, termín konání , vysoká návštěvnost laické i odborné veřejnosti, informace průběžně na Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Propagační materiály novinová příloha Zimní dovolená 2008/2009, Letní dovolená 2010 kalendář akcí Tip na zimu 2008/2009, Tip na léto 2009 informační leták Dovolená bez hranic Katalog ubytovacích zařízení Připravujeme novinová příloha Zimní dovolená 2009/2010 kalendář akcí na rok 2010 mapa výletních cílů Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Press / Famtripy organizované jedno- až dvoudenní motivační cesty do jižních Čech a příhraničních regionů představení turistické nabídky v reálu či prostřednictvím přednášek s prezentacemi Uskutečněné 13. – 14. květen 2009 Jižní Čechy – Waldviertel Připravované 18. – 19. červen 2009 Jižní Čechy – Východní Bavorsko podzim 2009 Jižní Čechy – Horní Rakousko Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Projektová činnost Realizované projekty Podpora zahraničního příjezdového cestovního ruchu jižní Čechy – Horní Rakousko – Waldviertel Podpora zahraničního příjezdového cestovního ruchu jižní Čechy – Východní Bavorsko Připravované projekty Podpora domácího cestovního ruchu Školní výlety do jižních Čech a příhraničních regionů Dolního a Horního Rakouska Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Komunikace a spolupráce s CzechTourism Kudy z nudy 133 premiér České republiky kalendář kulturních, sportovních a společenských akcí seminář pro průvodce regionální bulletin Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Generální partnerství ČEZ, a.s. tištěné brožury Tip na léto, Tip na zimu – přehled kulturních, sportovních a společenských akci Jihočeské vítání léta – podpora konání akcí za účelem otevření letní turistické sezóny podpora vydání Katalogu turistických produktů Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o činnosti

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11  Rok 2008 příjmová část rozpočtu tis. Kč mj.členské příspěvky2.400 tis. Kč projektová činnost5.716 tis. Kč výdajová část rozpočtu tis. Kč rozdíl tis. Kč, z toho tis. Kč fin. prostředky na realizaci poskytnuté JčK na předfinancování projektů Jihočeská centrála cestovního ruchu Informace o hospodaření

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen / Důležité odkazy

Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box České Budějovice Tel.: Fax: Web: ISCR: Kontaktní adresa