Věrnostní program a jeho odvrácená tvář. Marek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Osobní management Tomáš Procházka.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Facebook stránka – cestovní ruch Jak efektivně využívat Facebook stránku. Komunikace s fanoušky a návštěvníky. Obchodního využití.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
…PRO JEŠTĚ LEPŠÍ NAKUPOVÁNÍ SPUSTILI JSME PRO VÁS NOVÝ E-SHOP Rychlý nákup přímo od českého výrobce elektronických přístrojů, bezdrátových.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Legislativa, finanční zajištění a návaznost ústředních orgánů na řešení problematiky dopravy a dopravní infrastruktury v Pardubickém kraji –
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Hodnocení pedagogických pracovníků manažerská dovednost = účinný nástroj manažerská dovednost = účinný nástroj řízení a kontroly pracovníků řízení a kontroly.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Tabulkový procesor Odebrání skrytých dat a osobních informací kontrolou sešitů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Kancelářské balíčky Číslo DUM: III/2/VT/2/2/29 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně AUTOR: Mgr. Jana Kijonková NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TEMA: Relační databáze – závěrečné.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ workshop 19. září PRO KOLIK TERMÍNŮ V RÁMCI 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ MAJÍ BÝT PŘIPRAVENY TESTOVÉ ÚLOHY? 1.
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
2OP484 Manažerská informatika 4 Zoner Photo Studio
Mobilní aplikace nebo web?
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
Transparentní nástroj pro správu majetku
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
[název projektu] Projekt v rámci certifikace Lean Six Sigma Green Belt
Algoritmizace - opakování
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Když slova nestačí Prezentace.
JEdit Open source programování – – Marek Bílý.
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Historičtí absolventi v UIS
Fyzika – měření objemu a převody jednotek objemu
Ing. Eva Hodboďová 12. prosince 2013
Propagace.
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Vytváření grafů, úpravy
Využití softwaru při tréninku a hodnocení sportovních aktivit
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
KLUB NADANÝCH DĚTÍ DVOŘÁČEK.
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Jak přispívat do Souborného katalogu ČR
Energetický management
Psychologie test.
Lotus Notes Lotus Notes Alena Málková
Remote login.
VY_62_INOVACE_ – Příklady na výpočet úroků z vkladů a úvěrů
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Výběrové řízení z hlediska právního a psychologického
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!
Novinky v Collabimu Za 04/ /18 „začínáme v 14:05“
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Analýza informačního systému
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Projekt Karmelka: Školní kiosek
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do baterie
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Věrnostní program a jeho odvrácená tvář. Marek

Neudělejte stejné boty jako my! Švec Zachariáš -

K čemu je věrnostní program? Budování značky Získání důvěry zákazníka Přetáhnutí zákazníka od konkurence Získání nových zákazníků Motivaci vyvíjet aktivitu

Náš příběh začíná…

Aktivujte uživatele!

Co chceme? Získat nové uživatele Získat uživatelské recepty Dostat se uživatelům do mobilu Nakopnout návštěvnost Získat dlouhodobě vracejícího se uživatele

Jak to uděláme? Upravíme uživatelské rozhranní Připravíme věrnostní program Vyvineme mobilní aplikaci pro Android a iOS

Kolik to bude stát? Bota číslo 1. Švec Zachariáš -

Věrnostní program Jednorázové odměnyOpakované odměny Registrace Postup, jak přidat recept Instalace aplikace Můj nákup Sdílení portálu Odměna za návštěvu Přidání receptu Přidání receptu s fotkou Doporučení přátelům Vytvoření seznamu v mobilu

Mobilní aplikace

Nastavení hodnocení Odměny za více jak 250tis. Vytvoření 5 person Nastavení bodů za jednotlivé aktivity

Bota č. 2 Švec Zachariáš -

Připraveni ke startu Uživatelské testování Fixace nalezených chyb Beta verze na stage serveru

Odešlete odměny? No jistě. Bota č. 3 Švec Zachariáš -

Takto to u nás vypadalo 4 víkendy.

Výsledek? Stál za to. Získat nové uživatele (13000 uživatelů) Získat uživatelské recepty (2500 receptů) Dostat se uživatelům do mobilu (3000 stažení) Nakopnout návštěvnost (dle GA + 121%) Získat dlouhodobě vracejícího se uživatele ▫(Každý měsíc cca. 200 nových receptů)

Co dál? Rozdali jsme věrnostních bodů cen Navýšili open rate na 17% a click rate na 7% u týdenního newsletteru A to nejlepší? Nestálo nás to ani 1Kč na mediální podpoře.

Podtrženo a sečteno. Plánujte do detailu rozpočet Odhady dělejte min. 5x černější, než si myslíte Odeslat přes 1000 balíků trvá sakra dlouho

Díky.