IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola Mostecká Tábor DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Advertisements

Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.
Projekt HIP - HOP 7. B.
Body art aneb milovaná černá.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
JAK SE UČÍ V ANGLII BEXHILL HIGH SCHOOL.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
POPIS OSOBY.
Fashion Group 3.C Móda za totality. Obsah 1) Bony a Tuzex 2) 60. léta 3) 70. léta 4) 80. léta 5) Kosmetika 02.
Subkultury mládeže.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Maturitní předmět: ICT Jiří Láznička 6.A. Facebook sociální síť sloužící k propojení komunikace, sdílení dat mezi lidmi a zábavě největší sociální síť.
Fotbal.
Bohatství versus chudoba
Reklamština Jak ji pochopit.. XXL Tlustý – řečeno slušně.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Každý den jsme trochu starší…
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Sociální sítě.
Dara Rolins.
Martin Kovář Martin Kovář narozen 20.března.1967.
Nova uniforma. Je pravda, ze se meni uniforma? Udelali jsem male zmeny, abyste meli vice moznosti vyberu: Muzete nosit bile triko s limeckem (s golierikom)
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Funkce měst Jméno: Petra Příjmení: Havlíčková Třída: IX.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Pár vtípků.
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Vědomostní kvíz Medvídka Pú Zde vložte obrázek dostupný z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Tereza Kratochvílová c2B
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
Lawrence Joseph Ellison
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová V3 V4 V1 V2 V5 V6 VZOREC SOUVĚTÍ když ani ale a nebo že.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých.
Práce s prezentací Prezentace je určena žákům 2.ročníku. Pomocí obrázků pojmenovávají jednotlivé části oblečení. Nacvičují výslovnost, opakují po učiteli.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_15.
Mark Zuckerberg. Životopis Mark Elliot Zuckerberg se narodil 14. května 1984 a své dětství strávil v New Yorku. Vyrůstal v židovské rodině lékařů – otec.
Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Čím chci být ,až vyrostu.
SUBKULTURY   Skalský Dvůr
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
Internet - historie.
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Reklama aneb letní výprodej
Prezentace Kristek Jakub
Patrik Vogel Základní Škola hluchák Třída 5.B
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Prezentace Alexandra Průšová
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
FENG SHUI.
CLOTHES Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.7.A.+B.19_clothes Název: Clothes Vzdělávací oblast:
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
Jak si připravit prezentaci
Každý den jsme trochu starší…
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
Transkript prezentace:

IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?

STYL – HOPEŘI Jak je poznáte: Při chůzi se pohupují, mají nacvičené pozdravy rukou. Nosí široké džíny spuštěné skoro ke kolenům, volná trička a čepice s rovným kšiltem. Opravdu dokonalá image se neobejde bez tlustých zlatých řetězů a masivních prstenů. Oč jim jde: Především o rapování, baví je i muzicírování s beat boxem a vytváření graffiti. Co je spojuje: Bývají drsní, nemají rádi diskanty. To ale některým hoperům nebrání v tom, aby randili s pohlednou barbínou.

FOTBALISTI

STYL - SKEJŤÁCI Jak je poznáte: Na poslední chvíli před nimi uskočíte na schodech, které se právě rozhodli zdolat na skejtu. Základem správného oblečení jsou skejtařské boty, jinak nosí volné kalhoty, dlouhá volná trička a mikiny. Obdivovatelé staršího stylu nosí upnuté kalhoty s košilemi. Oč jim jde: Umět co nejlépe na skejtu, získat sponzora a jezdit závodně. Co je spojuje: Pohoda. Poslouchají punk a rock a nejradši jsou mezi svými kámoši.

SKEJŤÁCI

Jak je poznáte: Milují černou, ať na očích, nehtech nebo na oblečení. Poznávacím znamením emo je patka, zbytek vlasů si tupírují. Vedle pravých emo existují pozéři, kteří si na emo jen hrají, jako třeba scene girls (jde jim pouze o vzhled). Odnoží emo jsou i indie emo. Nosí obnošené oblečení s motivy z 80. let, hlavně v khaki barvě. Oč jim jde: O emoce. Nestydí se za city. Ale určitá vrstva se vyžívá v depresích a sebepoškozování. Co je spojuje: Hudba, hlavně punk rock, do módy jde scremo a hardcore. Skoro každý víkend pořádají srazy na Petříně.

STYL - DISKANTI Jak je poznáte: Jsou posedlí tím, jak vypadají. Celé dny tráví v nákupních centrech. Kluci - šamponi - hrdě nosí růžová trička, mají svého kadeřníka, chodí na kosmetiku, na solárko. Holky - barbíny -se snaží vypadat starší. Bez make-upu by nevynesly ani koš, mají umělé nehty, nosí sexy oblečení s výstřihy. A chtějí se stát modelkami. Oč jim jde: Být nejkrásnější, nejobdivovanější, perfektní. Co je spojuje: Tisíce utracené za oblečení, proseděné odpoledne ve vyhlášených kavárnách a barech v centru Prahy.

STYL - ROMANTICI Jak je poznáte: Jak vypadají, to neřeší. Nesnášejí, když jim někdo diktuje, co by měli nosit, jak se česat. Klidně si vyberou v second handu. Slečny (jako třeba hudebnice Markéta Irglová) se často odmítají malovat. Diskanti jim přijdou povrchní. Oč jim jde: Mít svůj vlastní styl. Mají často vznešené cíle. Mnoho z nich se angažuje v ekologii. Co je spojuje: Jsou introvertní a nemají kolem sebe mnoho kamarádů. Hodně čtou, posedávají v čajovnách, diskutují.

NEDÁVNÉ HITY - skořice

NEDÁVNÉ HITY PLANKING

Adrenalin

TETOVÁNÍ

PIERCING

SEBEPOŠKOZOVÁNÍ

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

HAPPY SLAPPING

Nápady, které udělaly „díru do světa“ Mark Elliot Zuckerberg (* 14. května 1984, Dobbs Ferry, New York, USA)e americkýprogramátor a podnika tel. Ještě jako student na Harvardově univerzitě založil online sociální webový systém Facebook za pomoci kolegů z Harvardu: informatika Andrew McCollumna, spolubydlícího Dustina Moskovitze, Chrise Hughese a Eduarda Saverina.14. května1984Dobbs FerryNew YorkUSAamerickýprogramátorpodnika telHarvardově univerzitěFacebookinformatikaAndrew McCollumnaDustina MoskovitzeChrise HugheseEduarda Saverina Nyní pracuje jako CEO Facebooku.CEO Časopis Time jej v roce 2010 vyhlásil Osobností roku. Time Osobností roku Přes obrovský úspěch a bohatství (řádově miliardy dolarů, názory na hodnotu Facebooku se liší) je údajně stále skromný a příliš se nezměnil, nejčastěji ho lze potkat v tričku a sandálech. zakladatel a ceo facebooku

FACEBOOK

Vzor mnoha mladých lidí Lionel Messi nastartoval sportovní kariéru ve známém argentinském klubu Newell's old boys už v roce Zde zůstal až do roku Ve svých třinácti letech se stal hráčem FC Barcelony.

Petr Kellner O nejbohatším Čechovi a donedávna jediném českém dolarovém miliardáři se toho mnoho neví. Své soukromí žárlivě střeží, rozhovory dává nerad a i fotografií koluje jenom pár. Jeho majetek za rok 2007 Forbes ocenil na 9,3 miliardy dolarů (v přepočtu kolem 151 miliard korun).

ORIGINALITA SE NOSÍ !!!

Chodník Art - Julian Beever

Použité zdroje Obrázky, fotografie: Časopis ABC