Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Advertisements

LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
Občanské sdružení ProCit, z.s. pro přátele, rodiče a děti s poruchami autistického spektra Plzeň, Západočeský kraj.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Marketing. nástroje marketingu mix 5P product – produkt product – produkt price – cena (prodej) price – cena (prodej) place – distribuce (pozice) place.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_20_Péče a ochrana ŽP Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 20 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Ekonomika organizací Pracovní výkon a jeho odměňování.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Jaro na statku FARMÁŘ A JEHO PRÁCE. Čtyři roční období.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Sub-projekt PF 098: Práva dítěte ve školské praxi Brno, 26. listopadu 2013 Autentická participace Petra Ali Doláková Realizátor projektu: Česko-britská.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Obchod, trh Základy hospodaření.
Dokument KAP MSK - obsah
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Druh učebního materiálu
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Anotace : Prezentace je určena pro výuku předmětu Člověk a příroda
Vznik pracovního poměru
Výkon, účinnost VY_32_INOVACE_11_218
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Název projektu: Moderní škola
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_67_PRV1
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_108_M6
Vila Tugendhat v Brně.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
Čtoucí rodiny regionu Blansko
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ21 Excel - čas Předmět  Výpočetní.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Aktuální informace o projektu IKAP
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
JARNÍ TRHY 2019.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Zkušenosti Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Akční plán - plánované společné aktivity
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Vztah k životnímu prostředí
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Život bez střeva , Praha.
Továrna na sny nebo na roboty?
Digitální učební materiál
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Martina Jančová Klára Kautská Jana Petrásková Petra Solarová Prylová
Transkript prezentace:

Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou

koncept Čtvero ročních období celoroční nabídka aktivit, tedy i mimo turistickou sezónu každá akce má svůj osobitý charakter, svůj „svět“ a rozmanitost cílem je jednotlivé sezónní akce rozvíjet, obohacovat a hlavně umožnit dalším spolkům a umělcům z tuzemska i zahraničí na akcích participovat

koncept Čtvero ročních období Jaro: Dny otevřených zahrad (28. – 29. květen 2016) Volně přístupné soukromé zahrady paní Thamary Kinsky Farmářské trhy s regionálními produkty Koncerty Přednášky a workshopy – péče o rostliny a vazba/design Prodej zahradnických potřeb Výstava hasičské techniky Projížďky na koních pro děti

koncept Čtvero ročních období Léto: Klášterní noc (3. září 2016) Dennodenní život v klášteře Rodiny s dětmi Hildegarda z Bingenu Přednášky a workshopy Podzim: Den dýní : Rozsviťte zámecký areál (29. října 2016) Odpolední/večerní akce pro rodiny s dětmi

koncept Čtvero ročních období Zima: Vánoční trhy (Adventní víkendy , , , ) Trhy s regionálními produkty Řemeslníci Doprovodný program

Komplexní nabídka zážitku pro návštěvníky Jedna vstupenka/karta na vše Celosezónní vstup zdarma Věrnostní karta Barok pas

Barok pas zahrnuje – zážitek v areálu zámku: Muzeum nové generace Umění baroka ze sbírek Národní galerie v Praze prohlídková trasa Po stopách Santiniho sleva 10% na nákup zboží v našem obchodu s dárkovým zbožím sleva 10,- Kč na vstupenku do Poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře

Ceník Barokního pasu: Pro jednu osobu (dospělý) – 220 Kč Pro rodinu – 490 Kč Se slevou* – 170 Kč *Tato varianta je určena pro děti do 18 let, studenty do 26 let, seniory a držitele průkazu ZTP/P. Platnost Barokního pasu je 1 rok. Barokní pas si můžete zakoupit přímo v recepci Muzea nové generace nebo objednat online. Barok pas

Edukační programy pro školy Všechny nabízené programy sledují cíle stanovené v rámcově vzdělávacích programech MŠMT ČR Představí mezipředmětové vazby v autentickém a stále živém prostředí, kde se setkávají jednotlivé obory lidské činnosti, historie se současností, světské s duchovním. Edukační program pro 1. stupeň ZŠ – Odkud je blízko ke hvězdám Edukační program pro 2. stupeň ZŠ – Člověk v domě, dům v člověku Edukační program pro střední školy – Stabilitas loci – Žďárský klášter v labyrintu času

Edukační programy pro školy Programy trvají 2-3 hodiny a jsou realizovány v expozici / Inventorium a v areálu zámku. Programy jsou vedeny zkušenými lektory, vyškolenými školiteli s pracovními zkušenostmi z Národní galerie v Praze, Galerie hlavního města Prahy a dalších institucí. Programy nabízíme v pracovní dny od 8:30 – 17:00. Cena programu je 50,- Kč / žák / student (pedagog má vstup zdarma) V ceně programu je zahrnut program vedený lektorem, veškeré pomůcky a materiály nutné k realizaci programu.

Děkuji za pozornost