Vilická polnice číslo 09/2007 7.12.2007 ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tento úvodník věnuji odpadům a jejich likvidaci, ale jak.
Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Vilická polnice číslo 06/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, v minulých dnech určitě někteří z vás, hlavně obyvatelé.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
Vilická polnice č íslo 01/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, v hektickém závěru loňského roku určitě většině z Vás.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.
O celkové výměře 63m2, části pozemku p.č. 1247/1 o výměře cca 100m2 a pozemku p.č. 439 o celkové výměře 1927m2 v KÚ Vilice.. 6) ZO schválilo rozpočtové.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.
Vilická polnice číslo 03/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, vydávání Polnice nabralo poněkud rychlejší spád než se původně.
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, právě se Vám dostává do rukou první výtisk Polnice, vydávané.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Transkript prezentace:

Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod novým obecním zastupitelstvem, vydala své první číslo Vilické polnice. Rok není sice dlouhá doba, přesto se během něj událo v obci dost věcí o kterých stálo za to napsat. Nebojte, do žádného hodnocení se rozhodně pouštět nechci, přesto si malé ohlédnutí neodpustím. Polnice ve svém úvodním článku slibovala kvalitní a rychlé informování svých čtenářů, s tím, že žádné téma nebude tabu. Myslím, že po obsahové stránce se předsevzetí naplnit podařilo. Co se četnosti vydávání týče, slibovaných 8-10 čísel ročně jsme tímto, celkově již dvanáctým pokračováním, dokonce překročili. V tomto trendu hodláme pokračovat i do budoucna. Určitě není třeba se bát, že by „vyschly“ náměty a nebylo o čem psát. Naopak, spíše se některé články ukládají do šuplíku, protože se průběžně vynořují naléhavější zprávy a na tzv. „šuplíkové“ ne a ne se dostat. Do nového roku, který tu bude co nevidět, přejme naší Polnici, aby měla šuplíky stále plné a hlavně optimističtější a veselejší články, což v minulosti ne vždy bylo pravidlem. M.Břenda období 11/07 – 3/08 s p. Josefem Klejnou za 280,-Kč/hod. + 20,-Kč/km jízdy během posypu. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH... 7) ZO schválilo záměr požádat na rok 2008 o dotaci z Programu obnovy venkova (POV) ve výši ,-Kč na opravy místních komunikací. Upřesnění míst zamýšlených oprav bude provedeno až po eventuálním získání dotace.. Zasedání ZO č. 12/2007 …… konané dne Přítomni: M.Břenda,, Z.Dobiáš, P.Procházka, J.Bednář, J.Klejnová a M.Petříková. Omluveni: J.Kudrna. Na 12. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu – stav financí k činí ,69 Kč.……….. 2) ZO schválilo rozpočtovou změnu č.7/ZO navýšení příjmů i výdajů o částku ,-Kč, příjmy – pronájem NP nad restaurací, výdaje – část rekonstrukce vodovodu Vilice, koupě pozemků (pí. Jelínková), refundace mezd a cestovné zastupitelů.. 3) ZO schválilo koupi pozemků parc.č. 108/3 o výměře 184m2 a č. 109 o výměře 193m2 od pí. Marie Jelínkové za kupní cenu 6,-Kč/m2. Jedná se o pozemky v bezprostředním sousedství hřiště ve Vilicích.. 4) ZO zamítá zveřejnění záměru na prodej části pozemku č.965/40 o výměře cca 600m2. Žádost o koupi tohoto pozemku podal p. Jan Hajný, bytem Praha10. V této lokalitě bude územní plán počítat s novou zástavbou, tudíž do jeho schválení zde obec žádné pozemky prodávat nebude.. 5) ZO schválilo smlouvu o zřízení věcného břemene na pozemky parc.č. 117,118/1, 118/2 a 131 manželů Františka a Aleny Svatkových, bytem Mladá Vožice a pozemky parc.č. 110/1, 110/3, 111/1 a 112/1 pí. Marie Růžičkové, bytem Sezimovo Ústí. Podstatou věcného břemene je právo uložení, provozování a údržby vodovodu a vodojemu Vilice. Věcné břemeno bylo zřízeno bezúplatně. 6) ZO schválilo za a) smlouvu o prohrnování místních komunikací na období 11/07 – 3/08 s Agrospolem a.s. Mladá Vožice za 714,-Kč/hod., za b) smlouvu o posypu místních komunikací na Hezké Vánoce a mnoho štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce Vám přeje ZO a redakce Vilické polnice Svoz odpadů V minulé Polnici avizovaný svoz nebezpečných odpadů se letos již neuskuteční. Nejbližší proto bude až na jaře příštího roku. Svoz domovního odpadu, plánovaný na úterý se rovněž ruší. Náhradní termín svozu je v sobotu

Polnice - předplatné S tímto číslem Vilické polnice bude všem jejím předplatitelům zaslána složenka k úhradě předplatného na rok To zůstává stejné jako letos a to 100,-Kč. Vánoční besídka V neděli se v salonku restaurace ve Vilicích koná tradiční Vánoční besídka. Program, tak jako v letech minulých, zajišťuje Mirka Kuklová se svými malými muzikanty. Začátek je ve hod. Všichni, co budou chtít na chvíli vypadnout z předvánočního shonu a poslechnout si produkci dětí, jsou srdečně zváni. V sobotu 8.12.obyvatelé Zátiší, pro sebe a pozvané hosty, pořádají „Vánoční zpívání ve Mlýně“. Posezení bude v Kříženci ve mlýně od hod. Šachový turnaj Ve středu se v restauraci ve Vilicích uskuteční již 3.ročník šachového turnaje. Začátek je ve hod. První kolona – výroční valná hromada Ve čtvrtek se od hod. koná v salonku restaurace ve Vilicích výroční valná hromada klubu. Prosím všechny členy klubu o dochvilnost, aby nebylo narušeno promítání, které proběhne bezprostředně po VVH. První kolona – promítání Cyklistický klub První kolona Vilice si všechny zájemce o cestování a aktivní dovolenou dovoluje pozvat na promítání fotografií ze svých cest. Hlavní náplní večera je letošní putování po jižní Francii – Provence, které bude doplněno krátkými bloky z Černé Hory, Maroka, Ukrajiny atd. Promítání bude ve čtvrtek od hod. v salonku restaurace ve Vilicích. Plesová sezóna 2008 S předstihem, tak abychom měli čas si vše řádně naplánovat, uvádíme rozpis plesů, které si začátkem příštího roku, rozhodně nenechte ujít: – pátek – myslivecký ples (hraje Dlouhá chvíle) – sobota – farní ples (hraje Syntéza) 1.2. – pátek – maškarní ples (hraje Syntéza) 9.2. – sobota – šermířský ples (hraje Musica Clatoviensis) 1.3. – sobota – cyklistický ples (hraje TOX) Na všech plesech zajištěna bohatá tombola. Dne oslavil pan Zdeněk Petrásek z Hrnčíř 70. výročí svého narození, oslavila paní Marie Matoušková také z Hrnčíř, 82.výročí svého narození, pak slavil 85. výročí svého narození pan Josef Hlaváček z Vilic a plejádu oslavenců uzavřela paní Marie Klejnová ze Zátiší, která oslavila 75. výročí svého narození. Všem jubilantům a to navzdory tomu, že ne všichni se nechali do Polnice zvěčnit, blahopřejeme Před rokem byl na tomto místě obrázek ze zahájení prací na novém hřišti ve Vilicích. Dnešní foto dokumentuje současný stav, kdy je hřiště těsně před kolaudací.