Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Celostátní síť pro venkov
„VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ „KARTA HOSTA“. „VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ - 8 vzdělávacích kurzů - prezenční a distanční forma studia (e- learning)
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Název příjemce: Základní škola Šaratice, Náves 96, příspěvková organizace Název partnera: Z ákladní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Smlouva o spolupráci mezi regiony Vysočina a Champagne-Ardenne Podpis Témata spolupráce: –cestovní ruch, rozvoj venkova a měst, –hospodářský.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Regionální inovační strategie Moravskoslezského kraje
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Výzkum, Trendy a Inovace Obsah prezentace Aktivity oddělení Výzkumu a Analýz Kdo jsou návštěvníci Vašeho regionu? Česká republika Bezpečná.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Prioritní osa 2 Výzva 2.3 Lidské zdroje ve Výzkumu a vývoji Mgr. Filip Týc Odbor programů výzkumu.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Angažovanci Petr Holý - ORR.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Kategorizace organizací destinačního managementu
Transkript prezentace:

Aktivity CzT vůči TIC

VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně: a) odborných znalostí b) dovedností c) kompetencí Cílová skupina = podnikatelské subjekty: a) osoby samostatně výdělečně činné b) s.r.o. c) a.s.

VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Chování směrem ven : -principy asertivního chování -konfliktní situace -efektivní komunikace ( verbální, neverbální ) -komunikace s médii -rétorika,slovní pohotovost -základní pravidla spol. chování -efektivní týmová spolupráce Chování směrem dovnitř : -antistresové a relaxační techniky -time management -hlasová hygiena -psychohygiena Základy odborných znalostí -geografické minimum -základní pojmy z oboru CR -znalost hlavních produktů na regionální i národní úrovni -jazykové minimum

VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Základy marketingu, PR, projektového managementu : -efektivní nastavení parametrů marketingového průzkumu -čerpání z fondů, management projektů -tvorba marketingového plánu -efektivní prezentace nabízeného produktu -pravidla pro tvorbu propagačních materiálů -ovládnutí základních mechanismů pro úspěšnou realizaci kampaní - zvládnutí základních pravidel při tvorbě med. výstupů ( TZ,…) design Základy provozu TIC -příprava rozpočtu -základy účetnictví -vedení skladu zboží a materiálů -zásady pro vybavení TIC -normy kvality fungování TIC Základy informatiky -redakční systémy, rezervační a dat. programy -efektivní vyhledávání informací -graf. aplikace -tvorba prezentací

Národní informační portál s podporou call centra ( NIP) Statistické nástroje ○Propagace destinace ČR na domácím trhu ○Propagace destinace ČR jako celku v zahraničí ○Propagace jednotlivých turistických regionů ČR ○Podpora potencionálních i reálných návštěvníků ČR ○Zlepšení propojení subjektů aktivních v CR ○Zvýšení povědomí o ČR jako o turisticky zajímavé a „trendy“ lokalitě ○Monitoring sociálních sítí ○Zkvalitnění statistik o CR

Schéma NIP Call centrum Správa obsahu Statistické nástroje Nástroje propagace Soc. sítě Multimediální galerie Databáze Regiony

Distribuované call centrum  Síť vybraných TIC  Distribuční modul = přesměrování hovoru do konkrét. regionu Výhody: znalost regionu zapojení TIC Nevýhody: nedostatečná jazyková vybavenost

Relevantní data do databáze NIP Odměny za relevantní data Model zapojení certif. TIC do projektu NIP TIC Certifikované Databáze

Celkem – Celkem –

Ostatní země –

Celkem – Celkem –

Celkem – Celkem –

Celkem – Celkem – Ostatní

Celkem – Celkem – Ostatní

Celkem – Celkem – Ostatní - 364

Celkem – Celkem – Ostatní - 896

Celkem – Celkem – Ostatní

Celkem – Celkem – Ostatní - 521

Celkem – Celkem – Ostatní

Celkem – Celkem –

Celkem – Celkem –

Celkem – Celkem – Ostatní - 159

Celkem – Celkem – Ostatní

Celkem – Celkem – Ostatní - 204

Mgr. Petr Moc Odbor IPCR CzechTourism Tel.: