INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Rašovcová.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Doktorské studium na AF
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Oddělení pro vědu a výzkum, FHS UK Praha
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Transkript prezentace:

INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK

Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy Název programuOperační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast podpory7.2.2 Vysokoškolské vzdělávání Číslo projektuCZ.1.07/2.2.00/ Celková alokovaná částka ,52 Kč Doba realizace projektu –

potřeby fakulty vs. projektové nabídky modernizace výuky, posílení své mezinárodní prestiže a větší zapojení do evropských vzdělávacích sítí.

Cíle projektu inovace studijního programu Farmacie zaváděním moderních ICT nástrojů, zkvalitnění jazykové průpravy  zefektivnění přenosu informací se zahraničními pracovišti  zkvalitnění výuky pro samoplátce navázání těsnější spolupráce v oblasti vědy se špičkovými evropskými pracovišti budování sítí pro „internacionalizaci“ doktorského studia (Euro-PhD, Double-PhD, Co-tutelle)

Cílové skupiny Studenti magisterského studijního programu Farmacie, studenti doktorského studia ve všech programech a oborech na FaF UK, akademičtí a ostatní pracovníci FaF, kteří potřebují k adaptaci na inovovanou výuku rozšířit své kapacity v oblasti ICT a v anglickém jazyce.

Klíčové aktivity KA1 – Zavedení multimediálních pomůcek do procesu výuky. KA2 – Rozvoj kapacit fakulty a akademických pracovníků pro zapojení do mezinárodní spolupráce. KA3 – Prohloubení praktické relevance mezinárodní mobility.

KA1 – Zavedení multimediálních pomůcek do procesu výuky ICT vzdělávání:  externí školení 2 členů realizačního týmu,  interní školení zaměstnanců fakulty,  CMS Kentico – webové stránky,  Moodle – e-learning. Inovace předmětů:  e-learningové materiály,  webináře,  videodokumentace.

KA2 – Rozvoj kapacit fakulty a akademických pracovníků pro zapojení do mezinárodní spolupráce Budování sítě euro-PhD Budování sítě co-tutelle a double-PhD Jazykové kurzy  30x měsíční kurz v Anglii  45x kurz v ČR  možnost zapůjčení různých anglických učebnic  využití SW pro výuku AJ Odborné stáže  33 odborných stáží (15 x týden, 15 x měsíc, 3 x 3měsíce)

KA3 - Prohloubení praktické relevance mezinárodní mobility Jazykové kurzy pro pregraduální studenty  Jednosemestrální kurz odborné angličtiny  30 studentů ročně Jazykové kurzy pro PGS  Jednosemestrální kurz odborné angličtiny  5 studentů ročně  možnost zapůjčení různých anglických učebnic  využití SW pro výuku AJ Odborné stáže pro PGS  21 zahraničních odborných stáží (15 x měsíc, 6 x 6měsíců)

Realizační tým Garant projektuProf. Wsól Projektový manažer Ing. Mgr. Vášová Finanční manažerMgr. Přeučilová Garant e-learninguProf. Doležal Garant ICT kurzůRNDr. Koula Garant KA2Prof. Vinšová Garant KA3Prof. Solich Lektor ICTRNDr. Kučerová Autor a správce e-learningu Vedoucí webinářeIng. Rudišar Administrativní pracovníkBc. Hynková

ICT kurzy a semináře (KA1) období leden – září 2012 Externí ICT kurzy  zaměstnanci FaF UK – 8 kurzů - podpořeny vždy 2 osoby Interní ICT kurzy  zaměstnanci FaF UK – podpořeno 23 osob Seminář o e-learningu (Moodle)  zaměstnanci FaF UK – podpořeno 19 osob

ICT školení a přednášky

Jazykové kurzy a stáže (KA2) období leden – září 2012 Zahraniční jazykové kurzy  zaměstnanci FaF UK - podpořeno 10 osob Domácí jazykové kurzy - intenzivní  zaměstnanci FaF UK – podpořeno 15 osob Odborné stáže  zaměstnanci FaF UK - podpořeny 2 osoby Přihlášky do k prof. Vinšové

Jazykové kurzy a stáže (KA3) období leden – září 2012 Domácí jazykové kurzy  postgraduální studenti – podpořeno 24 studentů  pregraduální studenti – podpořeno 31 studentů Odborné stáže  studenti – podpořeny 2 osoby Přihlášky do k prof. Solichovi

Zkušenosti z již proběhlých akcí – výuka AJ

Různé Dotazy Děkuji za pozornost

Zahraniční jazykové kurzy Anglie – Bournemouth – Capital School of English 4 týdny 25 lekcí za týden v ceně – kurz, ubytování v hostitelských rodinách (single room), polopenze, certifikát, wi-fi, výukové materiály předpokládané termíny:  červen – říjen 2013, vždy 10 osob v jednom roce.