SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Výuka anglického jazyka
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Estonsko (leden-červen 2014)
Nekvalifikovaní průvodci poškozují kvalitu českého cestovního ruchu – MMR ČR.
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
Page 14/12/2015 Raytheon Professional Services Copyright © 2009 Raytheon Company. All rights reserved. Customer Success Is Our Mission is a registered.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
UNIVERSITY OF QUEENSLAND, AUSTRALIA DNY PARTNERSKÝCH UNIVERZIT 2013 Eva Cmuntová Petra Filingerová.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Členské státy a jejich hlavní města
Státy Evropské Unie a podnebí jejich hlavních měst
MGVsetín Ráj na Zemi.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
ŘETĚZY VAMBERK.
Další vzdělávání učitelů češtiny na UK ÚJOP Praha Hloubětín
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary EU peníze středním školám Projekt MODERNÍ ŠKOLA Operační program Vzdělávání.
Ekonomické souvislosti studijního směru AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
JSEM OBČANEM EVROPSKÉ UNIE Učebnice od s. 14 n.. EUROOBČAN ČR je od roku 2004 členem EU Občané EU mají stejná práva a povinnosti (bez ohledu na to, ve.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
učitelská mobilita Univerzita v Groningenu, Nizozemí
Projekty pro žáky Art & Design in Our Lives – KA2
Kalkulace ceny zájezdu
Trasování a sestavení programu zájezdu
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Marketingový plán Richard Pokorný Tomáš Zdvořilý.
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
Školní vzdělávací program
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY

Kdo je Slůně? JAZYKOVÁ ŠKOLA o obecné, specializované, intenzivní kurzy o výuka na míru, Skype výuka o výuka pro firmy a veřejnost o jazykový audit / testování PŘEKLADATELSKÁ AGENTURA o překlady a tlumočení běžné i soudně ověřené o expresní termíny, víkendové překlady o tlumočení informativní, konsekutivní, simultánní – včetně zajištění tlumočnické techniky o 115 jazyků

ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY o obecné, specializované, intenzivní kurzy o individuální kurzy, juniorské kurzy, 50+ kurzy o Business English, jazyk pro profesní využití o jazykové pobyty pro učitele o jazykové pobyty pro zaměstnance o naše partnerské školy sídlí v centru města s velmi dobrou dopravní dostupností o nabízíme i menší školy „rodinného typu“ v malebných historických městech o školy jsou akreditovány jazykovými asociacemi, kurzy vedou kvalifikovaní lektoři o školy jsou vybaveny moderními učebnami, technikou, internetem zdarma, studentským centrem o součástí kurzu je široká škála doprovodných sportovních a kulturních aktivit (dle školy)

Když nás klient osloví 1. Jaký jazyk chcete studovat? 2. Jaká je Vaše jazyková úroveň před odjezdem? 3. V jaké zemi chcete jazyk studovat? 4. Ve velkém městě nebo v menším klidnějším městě? 5. Kdy chcete vyjet na zahraniční pobyt? 6. Jaký druh kurzu chcete studovat? 7. V jaké intenzitě? 8. Ubytování? 9. Doprava? 10. Pojištění? BOD 1 – 8: PRO NÁS POVINNÝ BOD 9 – 10: EXTRA SLUŽBA, PLACENÁ Nezávazná objednávka

Nabídka jazyků: 7 SVĚTOVÝCH JAZYKŮ Angličtina Němčina Španělština Portugalština(evropská, brazilská) Francouzština Italština Ruština

Jazykové úrovně

Pokud si nejste jistí jazykovou úrovní

Naše destinace (13) Anglie Španělsko SkotskoFrancie IrskoPortugalsko MaltaItálie Nový ZélandLotyšsko Brazílie Německo Rakousko

Hlavní města versus malá města

Typy zahraničních jazykových kurzů & jejich intenzita

Typy ubytování

Doprava & pojištění Naše společnost „automaticky“ nezajišťuje dopravu, ani pojištění. V případě vašeho zájmu vám rádi zajistíme jak dopravu, tak pojištění (za poplatek). Doprava: Letecky, autobusem, vlakem. Pojištění: dle specifikace klienta.

Angličtina v Anglii

Angličtina v Irsku

Angličtina ve Skotsku

Angličtina na Maltě Sliema

Angličtina na Maltě

Angličtina na Novém Zélandu

Němčina v Německu

Němčina v Rakousku

Španělština ve Španělsku

Španělština ve Španělsku

Španělština ve Španělsku

Francouzština ve Francii

Francouzština ve Francii

Portugalština v Portugalsku

Italština v Itálii

Ruština v Lotyšsku Riga ´´

Zahraniční kurz versus intenzivní kurz v Česku (kalkulace na 2 týdny výuky) SROVNÁNÍ: ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÝ POBYT versus INTENZIVNÍ KURZ V ČESKU (KALKULACE NA 2 TÝDNY VÝUKY) DRUH KURZU DÉLKA LEKCE POČET LEKCÍ / TÝDEN POČET LEKCÍ /CELKE M CENA VČETNĚ UBYTOVÁNÍ & POLOPENZE DUBLIN - IRSKO OBECNÝ50 minut SKUPINOVÁ VÝUKA ,-Kč INTENZIVNÍ 50 minut 20 SKUPINOVÁ VÝUKA ,-Kč 5 INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA INTENZIVNÍ KURZ VE SLŮNĚTI - OSTRAVA nebo PRAHA OBECNÝ 45 minut INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA ,-Kč 2 LEKTOŘI - 1 ČECH, 1 RODILÝ MLUVČÍ SUPER INTENZIVNÍ 45 minut INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA ,-Kč 2 LEKTOŘI - 1 ČECH, 1 RODILÝ MLUVČÍ

Proč studovat jazyk v zahraničí? Klady a zápory studia v zahraničí

Proč studovat jazyk v zahraničí? Klady a zápory studia v Česku

Zpětná vazba klienta

Za tým Slůněte Patricie Hošková