Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303 237 či osobně na administrátora.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Začátek letního času. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce MC Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Klub seniorů - pozvánky Výzva.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Kabelová televize Pržno Únor Program KTV Pržno Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Pozvánka - Hasičský ples Valná hromada SK Pržno - pozvánka.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Listopad Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
Název školy: Základní škola Městec Králové
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červenec 2017.
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
KTV PRŽNO Leden 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Infokanál obce Vigantice
Obecní úřad Hošťálková
Obecní úřad Hošťálková
Transkript prezentace:

Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Pozvánky odjinud Rodinné centrum Mašinka zve na Kreativní večer Klub seniorů – dubnové pozvánky Kulturní pozvánky Dubnová pozvánka na akci „Ukliďme Pržno společně“ Výlet do ZOO Ostrava Sbírka použitého ošacení Nabídka práce Zvýšený průtok na řece Ostravici (4.4. – 5.4.)

Naši dubnoví oslavenci V aprílovém měsíci slaví svá jubilea tito naši spoluobčané:  paní Ludmila Herotová84 let  pan Milan Pospíšil55 let  pan Vladimír Sikorai55 let  paní Ivana Czakanová50 let Vážení jubilanti, oslavenci, přejeme vám mnoho dalších let plných zdraví, štěstí, pohody a životního elánu. OÚ Pržno

Sbírka použitého ošacení Letního a zimního oblečení /dámské, pánské,dětské/ Lůžkovin, prostěradel, ručníků, utěrek, záclon, Látky (minimálně 1m 2, prosíme, nedávejte nám odřezky a zbytky látek) Domácí potřeby-nádobí bílé i černé, skleničky- vše nepoškozené Vatované a péřové přikrývky, polštáře a deky Obuv – veškerou nepoškozenou Hračky – nepoškozené a kompletní Peří, péřové přikrývky a polštáře Menší elektrospotřebiče – mohou být i nefunkční Knihy VĚCI, KTERÉ VZÍT NEMŮŽEME: ledničky, televize, počítače,, matrace, koberce – z ekologických důvodů, nábytek, znečištěný a vlhký textil Sbírka se uskuteční : – , vždy od do u hasičské zbrojnice Věci prosíme zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem

Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T Oznámení – Státní pozemkový úřad OZV č. 1/2015 Poskytnutí informací dle zák. č. 106/1999 Sb. Konkurs na ředitele ZŠ a MŠ Pržno

Starosta obce Pržno ve smyslu § 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, vyhlašuje konkurs na pracovní místo ředitele Základní školy a Mateřské školy Pržno, okres Frýdek – Místek, příspěvkové organizace Požadavky: 1) předpoklady a odborná kvalifikace pro výkon činností ředitele školy podle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, v platném znění, 2) znalost školské problematiky a předpisů, 3) organizační a řídící schopnosti, 4) dobrý zdravotní stav.

K přihlášce přiložte: úředně ověřené kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom včetně vysvědčení o státní závěrečné zkoušce, případně doklady o dalším vzdělání/ maturitní vysvědčení), doklad o průběhu zaměstnání a délce pedagogické praxe včetně pracovního zařazení (např. pracovní smlouvy, potvrzení zaměstnavatelů atd.), strukturovaný profesní životopis, písemnou koncepci rozvoje školy v rozsahu max. 5 stran strojopisu, výpis z rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání, čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, (nedokládají uchazeči narození po 1. prosinci 1971), originál, popř. ověřená kopie lékařského potvrzení o způsobilosti k výkonu pracovního místa ředitele (ne starší 3 měsíců), písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto konkursního řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Předpokládaný nástup na pracovní místo ředitele: , Obálku označte slovy: „Konkurs ZŠ a MŠ Pržno -neotvírat“. Přihlášky s uvedenými doklady zašlete nejpozději do hodin, včetně na adresu: Obec Pržno, Pržno 50, Frýdlant nad Ostravicí

!!!!! ŘIDIČI POZOR !!!!! ZKONTOLUJTE SI PLATNOST SVÉHO ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU! NOVÉ ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY VYDÁVANÉ OD MAJÍ OMEZENOU PLATNOST 10 LET UVEDENOU PŘÍMO NA ŘIDIČSKÉM PRŮKAZU V POLOŽCE 4b. DOKLADY POTŘEBNÉ K VYSTAVENÍ NOVÉHO ŘP PLATNÝ OBČANSKÝ PRŮKAZ NEBO PAS. ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ 1 FOTOGRAFIE (čelní pohled, 3,5 x 4,5 cm) SPRÁVNÍ POPLATEK prvopis, rozšíření, změna údajů, ztráta, odcizení, zničení, poškození, zapsání profesní způsobilosti - vydání do 20 prac. dnů 50,- Kč - vydání do 5 prac. dnů 500,- Kč

Svoz odpadů v dubnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 1., 15 a

Klub seniorů – dubnové pozvánky Setkání seniorů Klub seniorů zve své členy na pravidelné setkání, která se koná v pondělí od hodin v zasedací místnosti hasičské zbrojnice. Rádi mezi sebou přivítáme nové seniory. Výlet do Trojanovic Výlet do Pohankového mlýna v Trojanovicích se uskuteční ve čtvrtek 23.dubna Odjezd vlakem do Frenštátu p. Radhoštěm v 8.33 hodin z Pržna. Z Frenštátu p. R. pojedeme autobusem v hod.

"Ukliďme Pržno společně„ od 8.00 na hřišti. Obec Pržno se zapojí do akce „Ukliďme Česko“. Cílem akce „Ukliďme Pržno společně“ bude provést plošný úklid katastru obce. Uklidíme cyklostezku, turistickou trasu a další oblíbená místa a zákoutí, která jsou cílem všech milovníků přírody a procházek. Občané, kdo se připojí a pomůže? Pro všechny účastníky budou připraveny pomůcky a motivační občerstvení. Sraz dobrovolníků: v 8.00 hodin, areál SKP – U Ďáblíka S sebou tedy jen chuť do společné práce a dobrou náladu.

Předplatné obědů na duben Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc duben 2015 bude vybíráno dne od hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

Rodinné centrum MAŠINKA pořádá jarní kreativní podvečer TENTOKRÁT NA TÉMA: Pleteme z papíru. KDY? V pátek od 18,00 do cca 21,30 hod KDE? Tělocvična ZŠ Pržno KDO? Dospělí kreativci VSTUPNÉ: úsměv a dobrá nálada (rezervujte si předem místo, abychom zajistili dostatek míst k sezení, a to nejpozději do na u Co s sebou? Více info na nebo FB. Dobrý kolektiv, pozitivní nasazení, zaškolení a motivaci dodáme my, ostatní je na Vás. Čajík či kafíčko zajištěno, drobná domácí kulinářská produkce VÍTÁNA, obzvlášť uděláme-li si dlouhý tvořivý večer.

Kulturní pozvánka do Bašky.

Výlet do ZOO Ostrava Kulturní komise při OÚ Pržno pořádá v sobotu pro rodiče s dětmi J A R N Í V Ý L E T Z A Z V Í Ř Á T K Y D O Z O O O S T R A V A. Odjezd 8,30 z nádraží ČD Pržno, návrat asi v 14,00 hod. Dopravu hradí OÚ, vstupné každý účastník sám. Prosím, přihlašujte se pouze sms zprávou na tel. J.Gnidová , počet míst je 34. V případě nepříznivého počasí se akce ruší!

Výběrové řízení na pozici „PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH“ Středisko sociálních služeb města Frýdlant nad Ostravicí vypisuje výběrové řízení na pozici: „PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH“ Rámcová náplň práce: poskytování komplexní přímé obslužné péče, poskytování pomoci při vytváření základních sociálních a společenských kontaktů, posilování životní aktivizace klientů, upokojování jejich psychosociálních potřeb.

Požadavky: dosažené vzdělání v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., § 116 Zákona o sociálních službách v platném znění, kladný vztah k lidem, schopnost pracovat v týmu, dobré komunikační dovednosti, bezúhonnost, ochota dalšího vzdělávání, dobrý zdravotní stav, praxe v zařízení sociálních služeb je vítána. Nabízíme: hlavní pracovní poměr – doba určitá, možnost prodloužení na dobu neurčitou, platové rozpětí dle započitatelné doby praxe, další vzdělávání v oboru, možnost seberealizace. Jedná se o práci v trojsměnném provozu 37,5 hodiny týdně. Předpokládaný nástup: dle dohody Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem, ověřenou kopií dokladu o požadovaném vzdělání a výpisem z evidence Rejstříku trestů ne starším než 3 měsíce, zasílejte na adresu Střediska sociálních služeb města Frýdlant nad Ostravicí nebo e- mailem na

Povodí Odry - oznámení Zvýšený průtok v řece Ostravici Vzhledem k příznivé hydrologické situaci a v souladu s kalendářem vodáckých akcí proběhne organizovaný sjezd řeky Ostravice, a to v sobotu 4.4. a v neděli 5.4., vždy v době od do hodin při průtoku 20 m3/s od VD Šance. Občané, dbejte prosím v blízkosti vodního toku zvýšené opatrnosti. OÚ Pržno