JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: 14.5.2016 MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Labská stezka - Ústecký kraj, příprava a realizace stavby -
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
… správný cíl vaší cesty!
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Sportovní vyžití v Karviné
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Páteřní trasy v Ústeckém kraji - propojování a diferenciace nabídek Ústí nad Labem.
Úlohy Horské služby  24-hodinová služba a pohotovost  provoz záchranných stanic HS  provázání na dispečinky HZS a ZZS  záchranné a pátrací akce v.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Prezentace turistického regionu aktuality a novinky pro sezonu 2014 Český ráj 1.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/14.00/ Datum: Autor: Mgr. Miroslava Pospíšilová Název: VY_32_INOVACE_03_Z_ALPSKÉ.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Turistika.
Cestovní ruch I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Značka „Českosaské Švýcarsko
Zimní olympijské hry Klikej.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Vozíčkářské trasy KČT Labská stezka bez bariér, 18. –
Zimní sportovní areály
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE PRO DĚTI, PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK, VERNISÁŽ VÝSTAVY KRÁSY KRUŠNÝCH HOR, PREZENTACE REGIONÁLNÍ VÝROBKŮ, prezentace Cykloregionu krušné hory KONCERT KAPELY NEBE OD 15:00

Termín: Výročí 670 let od první písemné zmínky o Moldavě Férová snídaně Moldavský půlmaraton, canicross, nordicwalking Otevření Malého moldavského muzea v Knihovně A. Branalda na Moldavě Prezentace Českojiřetínského spolku – pro oživení Krušnohoří Prezentace Klubu přátel krušnohorské železnice START Moldavského půlmaratonu – zahájení turistické sezony 2016 doprovodný program kapela Pumpičky a ventilky, Divadlo Mazec

KRUŠNÉ HORORY UCELENÝ OKRUH GEOCACHINGU NA MÍSTECH S TAJEMNÝM AŽ STRAŠIDELNÝM PŘÍBĚHEM KE KAŽDÉMU MÍSTU A JEHO PŘÍBĚHU VZNIKNE KRÁTKÝ FILM PRVNÍM FILMEM JE ZPRACOVÁNÍ STARÉ POVĚSTI O KRAVATOVĚ JESKYNI:

Muzea Krušných hor Kompletní přehled muzeí v regionu Katalog muzeí s mapou Představení menších soukromých muzeí

Krušné hory a jejich města očima dětí Fotografická soutěž pro děti Úkolem je zachytit oblíbené místo z pohledu dětského fotografa ve 4 ročních obdobích Soutěž vyhlášena Termín ukončení Výstava nejlepších foto kolekcí od února 2017

Soutěž amatérských fotografů Již tradiční soutěž s námětem „ Krušné hory“ Vyhlašuje Destinační agentura Krušné hory o.p.s. ve spolupráci s Nadačním fondem Obnova Krušnohoří Termín soutěže Cílem projektu je navrácení života do Krušných hor a napravení negativního povědomí o nich Z nejlepších fotografií vzniká benefiční kalendář

Brožura – Města Krušných hor Představení měst v Krušných horách a podkrušnohoří Přehledný obrazový průvodce městy a jejich okolím Tipy na výlety a trávení volného času Představení významných památek

Do Krušných hor bez bariér Unikátní přehled turistických cílů pro turisty s hendikepem  Výpis informačních center regionu s kontakty  Ubytování a gastronomie v Krušných horách  Tipy z oblasti kultury a trávení volného času  Tipy na výlety pro turisty s omezením pohybu a pro rodiny s malými dětmi  Nabídka na aktivní trávení volného času  Trasy pro vozíčkáře s přehlednou mapou a popisem

Krušné hory v létě Cykloregion Krušné hory – cílem projektu je propojení hlavních cyklistických tras na obou stranách hranice (Krušnohorské magistrály a Radfernweg Sächsische Mittelgebirge) a zároveň české sítě menších cyklotras se saskou strukturou Krušnohorská magistrála lemuje vrcholky Krušných hor z české i německé strany Celková délka na českém území od Chebu do Děčína je 250 km Nový příhraniční cykloregion tvoří na obou stranách hranice síť téměř 600km okružních cyklotras

Letní Klínovec - Lanové centrum, slackline, střelba ze vzduchovky, krytý bazén, tenis, minigolf, trampolína, chůdy, bungee running, discgolf, týmové lyže, nordic walking, horská kola, terénní koloběžky, lukostřelba, bobová dráha. Sport areál Klíny – bike park, singletrek, terénní koloběžky, horolezecká stěna, multifunkční hřiště, horský kola, nordic walking, lanové centrum, dětské hřiště

Areál Lesná v Krušných horách - víceúčelové sportovní hřiště - tenis, florbal, nohejbal, basketbal, mini-fotbal apod., půjčovna horských kol, jízdy na koních a ponících, pěší turistika, nordic walking, dětské hřiště, geopark, trampolína Autodrom Most - pořádání významných mezinárodních automobilových a motocyklových závodů jako například Czech Truck Prix 2016 probíhající ve dnech

Krušné hory v zimě Krušné hory v zimním období charakterizuje dostatek sněhu, nádherné sjezdovky, nespočet běžeckých tratí a lyžařských areálů Klínovec - největší lyžařské středisko Krušných hor s přepravní kapacitou osob za hodinu. 12 km sjezdových tratí všech obtížností. Klíny – 5 sjezdovek lehké až střední obtížnosti, sedačková lanovka, Horská zimní kola Fatboy, lyžařská škola, půjčovna lyžařského vybavení, snowpark, tréninkové centrum, sáňkařská dráha

Telnice – disponuje devíti sjezdovkami, čtyři sjezdovky jsou modrého stupně, tři sjezdovky červeného a pro náročné lyžaře je tu jedna černá sjezdovka. Přepravu zajišťuje lanová dráha a čtyři vleky a také dva lanové vleky pro děti. Krušnohorská bílá stopa - poskytuje návštěvníkům Krušných hor kvalitní služby související s provozem běžeckých a cyklistických tras a stezek během celého roku. Projekt Krušnohorské bílé stopy je jedinečný a unikátní v celé Evropě. Propojené, strojově udržované, běžecké stopy dosahují délky cca. 250 km. Nadmořská výška tras je v rozsahu 740 až 950 m.n.m.

Děkuji za pozornost Eva Maříková