KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz FRANCIE – Central Massif (cykloturistika a turistika) 19.-28.5. 2017 Francouzské středohoří.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
ČESKÁ REPUBLIKA Geologická stavba.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Francie Maturitní předmět: zeměpis Daniel Krčál, 6.A.
Autor materiálu: Mgr. Jaromír Dümler
Francie 19. října Francie země vyhlášené kuchyně, módy, kosmetiky země vyhlášené kuchyně, módy, kosmetiky hospodářsky jedna hospodářsky jedna z.
Geologický vývoj Karpat
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Informace a fotografie
Francie Petra Kovaříková 8.A
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Podklad pro diskusi o platbách za výuku RKD
HODNOCENÍ ZÁŽITKOVÉHO KURZU JEDLOVÁ 2014 PRIMA A: 30 žáků PRIMA: 30 žáků.
MGVsetín Ráj na Zemi.
AMERIKA poloha, rozloha, členění
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Švýcarsko vlajka a znak.
NĚMECKY MLUVÍCÍ STÁTY ŠVÝCARSKO.
V roce 2009 na tábor do Rakouska Stačí se sbalit a jet…
Management sportu Obsah kurzu pro trenérskou školu – 2. ročník.
Kurs alpské botaniky a ekologie 2009
Vodácký kurz 9.ročníků – TRASA 1. den: Kácov (kemp "Pod mostem") – Český Šternberk (13 km) 2. den: Český Šternberk – Sázava (kemp Pod.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Pojmy – východní Evropa
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Francie Francie, oficiální název Francouzská republika je demokratický stát, jehož většina území (někdy označovaná jako Metropolitní Francie) se nachází.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz Cyklokurz Národní park Poloniny, Vihorlat, Z.Šírava trojmezí – Slovensko, Polsko, Ukrajina.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava Název : VY_32_INOVACE_6A_11_Irsko Téma: Zeměpis.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Název : VY_32_INOVACE_08_Francie Téma: Evropa – Francie 7.ročník Číslo.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_02.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_32_INOVACE_3094 NázevTřeboňská pánev Téma hodinyTřeboň PředmětRegionální výchova.
Francie B. Hofmanová. Základní údaje: km, 60 mil. obyv. ( Francouzi, Alsasané, Korsičané, Bretaňci + černoši a Arabové ) regiony a departementy.
Daň z příjmů fyzických osob – příklad 16. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 3.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Škola v přírodě
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz  FRANCIE – Central Massif  (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Světadíly
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Alpy Vytvořili: Filip Ozga a Erik Šamša. Základní informace Nejvyšší bod m.n.m. (Mont Blanc) Délka km Rozloha km² Světadíl- Evropa.
Studijní obor Fyzioterapie
Studijní obor Management sportu
Vodácký kurz 9.ročníků –
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz FRANCIE – Central Massif (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří neboli Centrální masív (francouzsky Massif Central) je rozsáhlá vysočina ( km²) a blokové pohoří, zaujímající velkou část střední a jižní Francie západně od řeky RhônyfrancouzskyFrancie Rhôny

Cena:7 500,-Kč pro studenty ZČU, kteří mají zapsán kurz KTS/KS 7 900,-Kč pro všechny ostatní účastníci spí ve vlastních stanech Přihlášky:online na (nejpozději do je třeba složit zálohu 3000Kč na.ú /2010 v.s , doplatek do www.kts.zcu.cz další informace na: nebo na Do ceny není zahrnuto pojištění účastníků