Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vodácký kurz 9.ročníků 29.5. – 1.6.2017.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vodácký kurz 9.ročníků 29.5. – 1.6.2017."— Transkript prezentace:

1 Vodácký kurz 9.ročníků 29.5. –

2 TRASA 1. den: Ledečko - Sázava (kemp "Pod vrbou") – 12 km 2. den: Sázava – Zlenice (kemp „Kormorán“) – 17 km 3. den: Zlenice – Týnec nad Sázavou (kemp) – 18 km 5. den: Týnec na Sázavou – Pikovice – 16 km Až do Týnce nad Sázavou je řeka klidná, studenti proto mají dostatek času  naučit se dobře ovládat kanoe. Poslední úsek z Týnce do Pikovic je peřejnatější a je na něm mnoho sjízdných jezů, kde studenti své zkušenosti zúročí. Cestou klášter Sázava, zřícenina Zbořený Kostelec, trampské osady v údolí Sázavy.

3 STRAVOVÁNÍ 4X SNÍDANĚ, OBĚDOVÝ BALÍČEK, VEČEŘE
SNÍDANĚ: pod širým nebem (pečivo, sýr, uzeniny, marmeláda, čaj) DOPOLEDNÍ SVAČINA: sušenka, ovoce OBĚD STUDENÝ: obědový balíček (obložené chleby, ovoce nebo zelenina) ODPOLEDNÍ SVAČINA – po doplutí teplá polévka + chléb, popř. obložený chléb VEČEŘE: večeře zajištěna v kempu nebo využijeme restauraci v okolí (jeden večer opékání vuřtů)

4 V KEMPECH JSOU K DISPOZICI SPRCHY, TOALETY
ZAPŮJČENÍ BARELŮ, PŘEVOZ BAGÁŽE ZAJIŠŤUJE AGENTURA POVODA - ZDARMA

5 NOCLEH V KEMPU – STANY VLASTNÍ (nahlásit p.uč. Rohulánové)
ZAPŮJČENÍ LODĚ - je zahrnuto kanoe, pádlo, vesta, barel, helma INSTRUKTOŘI- Všichni vodáčtí instruktoři absolvovali akreditované kurzy "Instruktor vodní turistiky", navíc procházejí každoročně školením bezpečnosti na vodě a první pomoci.

6 Posudek o zdravotní způsobilosti – pokud jste byli na LVK (je platný – jen si ho děti vyzvednou ve škole) Bezinfekčnost – datum odjezdu Léky – uložené v jednom obalu a popsané dávkování (v den odjezdu)

7 CENA První informace ,-Kč (záloha do ) Doplatek ,-Kč (na ubytování v kempech – 200,-Kč - cestovné vlakem – cca 121,- x 2 = 242,-Kč NEJDÉLE DO S SEBOU KAPESNÉ – např. se platí sprchy (většinou 20,-kč)

8 PRAVDĚPODOBNÝ PŘÍJEZD A ODJEZD
ODJEZD V 7:48 (MILOVICE- 9:54 LEDEČKO) PŘÍJEZD V 16:42 (14:21 PIKOVICE-MILOVICE) - PRAVDĚPODOBNĚ

9 Odkazy www.povoda.cz www.kempkacov.cz www.kemp-podvrbou.cz


Stáhnout ppt "Vodácký kurz 9.ročníků 29.5. – 1.6.2017."

Podobné prezentace


Reklamy Google