KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
stravovacích zařízení
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
DM Lovosická a Dittrichova
CATERING.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
EVENT MARKETING.
Outsourcing a Facility Management
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Školicí a ubytovací středisko IAT
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Opava.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Petr Novák  Osnova prezentace 1.Encián se představujeEncián se představuje 2.ZaměstnanciZaměstnanci 3.Prodej programůProdej programů 4.OdběrateléOdběratelé.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Projektový cyklus, analýza SWOT
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Terénní základnu - Rohanov
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX Kurzy a školení Konferenční a seminární prostory Studia na školách Konference a.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
 projekt financován z nadačního fondu nadnárodní společnosti PPG Industries  celková suma asi Kč.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
OBSLUHA V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH Obsluha v letadlech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického.
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
LP catering & events s.r.o.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Transkript prezentace:

KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.

HISTORIE Budovu v letech nechal zbourat a na svůj nový projekt nechal postavit architekt Pavel Janák, který postavil několik dalších budov nejen v Praze. Cílem bylo postavit reprezentativní budovu pro rozvíjející se kluby spjaté s motorismem. Autoklub byl v pravém slova smyslu využíván. Nejenže tady sídlilo vedení, ale pořádali se zde menší, ale i větší společenské akce. Starty významných závodů, předávaní cen. Setkání majitelů vozidel atd.. Později byla budova zabrána prvnímu okupanty a sloužila jako sídlo SS. Po válce budovu zabrala komunistická strana. Do rukou dnešního AČR se dostala po rekonstrukci v roce Byla zde vždy snaha zachovat prvorepublikový ráz a proto jsou reprezentační prostory zachovány v původním stylu a celá budova je památkově chráněna.

O firmě GANIMED Firma Ganimed catering působí na českém trhu již od roku Počátky firmy byly zaměřeny na cateringové služby. Nyní zajišťujeme semináře, konference, workshopy, prezentace a společenské akce na klíč. Včetně programů, vyhledáváních jiných prostor než v budově AČR a zajištění cateringových služeb na přání organizace a realizace na klíč včetně všech potřebných služeb koordinace služeb subdodavatelů kompletní logistiky a technické podpory zpracování konečného rozpočtu a účetní optimalizace návrhu a výroby doprovodných P.O.S. materiálů grafického návrhu a výroby tiskových materiálů ubytovacích služeb a cateringu zajištění tlumočení a služeb hostesek (hostesky oblékáme vhodně ke zvolenému projektu a firmě) telemarketingu, direct mailingu a zpracování databází Spolupracujeme s agenturní firmou, která vstoupila na trh marketingových komunikací v dubnu Od samého začátku se specializuje na zajištění kvalitních služeb v oblasti produkce konferenčních a incentivních projektů. Od roku 2000 do nabídky zařadili realizace školících programů a s tím souvisejících teambuldingových aktivit, profesionální služby externích komunikací a Public Relation. Její hlavní činností je realizace zadaných projektů na klíč, nejen z hlediska logistické přípravy, ale také s dodáním kompletních doprovodných služeb. Rádi pro Vás připravíme jen nabídku s optimálním řešením nebo poskytneme bezplatnou konzultaci. Na základě našich dlouholetých zkušeností Vám navrhneme řešení plánovaného projektu. další služby PR projekty incentivní projekty tréninkové projekty fotografické služby Fotobanka grafické projekty

Salónek AERO Salónek AERO je v přízemí budovy, toalety, šatna jsou přilehlé Dispoziční řešení : Divadlo50 Školní30 U-shape25 Ženeva30 Restauračně0 Konferenční vybavení : Flipchart, dataprojektor, zpětný projektor, notebook, wi-fi, ozvučení, plátno Catering : Káva – k dispozici kávovar, čaj a další nealkoholické studené a teplé nápoje Na objednávku slané a sladké pečivo, obložené chlebíčky a mísy Teplé jídlo v přilehlé restauraci

LAURIN A KLEMENT, PRAGA Salónky jsou v I.patře budovy, toalety I.patro, šatna v přízemí – při menším počtu osob a v létě šatna nefunguje Dispoziční řešení : Divadlo20 Školní15 U-shape15 Ženeva20 Restauračně25 Konferenční vybavení : Flipchart, dataprojektor, zpětný projektor, notebook, wifi, ozvučení, plátno Catering : Káva, čaj a další nealkoholické studené a teplé nápoje připraveny na místě. Na objednávku slané a sladké pečivo, obložené chlebíčky a mísy Teplé jídlo v přilehlé restauraci

ELIŠKA JUNKOVÁ Je to střední salónek v I.patře, jsou mu přilehlé salónky Praga, L+K. Možnost spojení při otevření franzouských dveří Dispoziční řešení : Divadlo80 Školní40 U-shape25 Ženeva30 Restauračně100 Konferenční vybavení : Flipchart, dataprojektor, zpětný projektor, notebook, wifi, ozvučení, plátno Catering : Káva, čaj a nealkoholické studené a teplé nápoje Na objednávku slané a sladké pečivo, obložené chlebíčky a mísy Teplé jídlo v přilehlé restauraci nebo přímo v salónku či ve foyer I.patra Bufety a rauty ve foyer I.patra

SMETANŮV SÁL Dispoziční řešení : Divadlo přízemí200 + balkon 70 Školní110 U-shape60 Ženeva40 Restauračně120 Konferenční vybavení : Flipchart, dataprojektor, zpětný projektor, notebook, wifi, ozvučení, plátno Catering : Občerstvení při konferencích se podává ve foyer I.patra V případě společenských akcí je zde možné vytvořit bufet nebo raut Další možnosti : Tento sál je velmi dobře variabilní co se týče rozsahu a tématu akcí

SMETANŮV SÁL + FOYER + BALKON Bar I.patra Foyer I.patra – lze využít na catering, prezentace firem při konferencích, worshopu atd..

CLUB Salónek CLUB je v 5.patře budovy, jde o úplně samostatnou jednotku, šatna, toalety. Úchvatný výhled na Prahu zajišťuje jedinečnou atmosféru v jakékoliv ročním období. Při pěkném počasí je možné využít terasu, která je situována do dvora domu. Dispoziční řešení : Divadlo40 Školní30 U-shape30 Ženeva20 Restauračně50 Koktejl70 Konferenční vybavení : Flipchart, dataprojektor, zpětný projektor, notebook, wifi, ozvučení, plátno

RESTAURACE Restaurace je v přízemí budovy, je možné ji využít zcela samostatně nebo jen salónky jako doplnění jiných prostor. Dispoziční řešení : Restauračně120 Restaurace je rozdělena na hlavní část a dva salónky A + B A max. 40 Bmax.20 Konferenční technika: Standardně zde není žádná. Na objednávku zajistíme. Catering : Restaurace má svůj stálý jídelní lístek, dále denní a týdenní nabídku hotovek. Na objednávku lze sestavit samostatné menu.