Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Logistické náklady Ivan Gros
Váš partner nejen pro expresní dopravu
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Vyhlášení výsledků soutěže VOLNÁ CESTA září 2012 od 13 hodin Velké kolegium Ministerstva dopravy ČR Mediální partneři :
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Praktické zkušenosti se zaváděním systému GMP+ B4.1
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
- příspěvek ke zvýšení efektivity
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Prezentace Běloruské poradenské a informační centrum při Honorárním konzulátu Běloruské Republiky v České republice prezentace.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
S Q A S (Safety and Quality Assessment System)
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje
Model strategie marketingového mixu
Sdružení automobilových dopravců Role ČESMADU BOHEMIA v oblasti silničních přeprav chemikálií a dodržování bezpečnostních a kvalitativních parametrů v souladu.
Andrea Nogová, Petra Palátová, Petr Kučera
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Název přednášky Společnost Funkce, mail, případně další vhodné informace Zemní plyn - CNG a LNG - v nákladní dopravě E.ON Energie, a.s. – Jiří Šimek, Michal.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
1 Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Název: Dopravní prostředky-specifikace kamionů Autor: Ing. Jaroslav Vrchota Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast: Logistika - Dopravní.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
> Speciální projekt <
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Autor diplomové práce: Bc. Eva Slabší
Servis nákladních vozidel
„Racionalizace nákladových položek vybrané dopravní společnosti“
kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě
Spedition FEICO, spol. s r.o.
Železniční nákladní doprava v 21. století
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Komplexní servis služeb
Sdružení železničních nákladních dopravců ČR
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě

o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní budovy a areálu společnosti v Klatovech o 2002 Výstavba servisu nákladních vozidel o 2003 Výstavba čerpací stanice

o 2004 Výstavba mycí linky o 2005 Výstavba druhého skladu o objemu europalet v Klatovech o 2007 Založení pobočky v Pohořelicích u Brna a skladového prostoru o kapacitě europalet o 2010 Založení pobočky v polském Wloclawku o 2010 Založení pobočky v Rudné u Prahy a skladového prostoru o kapacitě europalet o 2013 Vstup do expresní zásilkové služby FOFR

o Společnost se zaměřuje především na logistické a dopravní služby s následnou distribucí v rámci České republiky o Lorenc Logistic se maximálně snaží o neustálé zlepšování svých služeb a o diverzifikaci svých aktivit o Největší portfolio společnosti zaujímají zákazníci střední velikosti o Cíle společnosti : Maximální zaměření na komplexní logistické služby vůči svým zákazníkům rozšíření svých poboček v rámci České republiky v průběhu 2 – 3 let o Pro zajištění co nejlepší efektivity a kvality služeb, investovala společnost do informačního systému Navision

Servis Mycí linka Čerpací stanice Logistika Skladování Doprava Spediční služby

Silniční doprava mezinárodní / vnitrostátní FTL / LTL zásilky se zaměřením na státy Beneluxu, Německo, Švédsko a Polsko pravidelná sběrná služba mezi státy ČR, Belgie a Nizozemska přeprava ADR Spediční služby mezinárodní / vnitrostátní celovozové i kusové Zásilková služba FOFR v rámci celé České Republiky

Zprovoznění v roce 2002 Pneuservis Opravy VOLVO, MAN, SCHMITZ, SCHWARZMÜLLER Opravy elektroinstalace Diagnostika; brzdy; geometrie Výjezdové servisní vozidlo 24h denně Zprovoznění v roce 2004 Bezkontaktní mytí + voskování pro osobní auta Dezinfekce nákladového prostoru s atestem Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv (=potravinářský průmysl) – pro nákladní auta, cisterny, autobusy, cisterny a Izotermy Zprovoznění v roce 2003 Prodej aditivovaného paliva s pečetí kvality od Čepro a.s. Prodej nafty a Ad Blue Servis nákladních vozidel Mycí linka Čerpací stanice

LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Klatovy Založena: zaměstnanců Lokalita: 50km od německých hranic / 150km od Prahy Zaměření na: Západní, Jižní a Severní Čechy Sklad: 5000m2 skladových prostor, regálový systém pro EUR palet Vybavení skladu: manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, TMS, EAN code, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba - CCTV Služby: Logistika; naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; zpětná logistika Doprava: Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Vlastní vozový park (BOX, chladírenské návěsy - Frigo, chem. cisterny, plachtové mega návěsy / soupravy) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Dispečerské centrum Regionální středisko České zásilkové služby FOFR Kontakt Lorenc Logistic, s.r.o.; Za Tratí 752; Klatovy Telefon / fax: / dispečink: obchod:

LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Praha Založena: listopad zaměstnanců Lokalita: Praha Rudná Zaměření na: Praha a Střední Čechy Sklad: 2100m2 skladový prostor, regálové vybavení pro EUR palet, vnitřní výška 10m Vybavení skladu: manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, TMS, EAN code, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba - CCTV Služby: Logistika; naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; zpětná logistika Doprava: Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Regionální středisko České zásilkové služby FOFR Kontakt Lorenc Logistic, s.r.o., Business Park Rudná, Hala č. 11, K Vypichu 1215, Rudná Telefon / fax: / dispečink: obchod:

LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Brno Založena: leden zaměstnanců Lokalita: 20km od Brna / 50km od rakouských hranic ( u dálničního přivaděče) Zaměření na: Východní Čechy a Morava Sklad: 1000m2 skladový prostor, regálové vybavení pro EUR palet, vnitřní výška 10m Vybavení skladu: manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba Služby: naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; Doprava: Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Kontakt Lorenc Logistic, s.r.o.; Průmyslová 1503; Pohořelice Telefon / fax: / dispečink: obchod:

LORENC LOGISTIC Polska Sp.Zo.o. - Włocławek Založena: duben zaměstnanců Lokalita: střední část Polska (170km od Warszawy na trase Gdyne – Katowice) Zaměření na: Přepravy Polsko - Česká republika, ostatní státy Západní Evropy Doprava: Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava se zaměřením na státy CZ / PL (cisternové přepravy pro chemii, HI-TECH přepravy, přepravy s řízenou teplotou, plachtové přepravy, sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Spediční činnost Kontakt Lorenc Logistic Polska Sp. Z o.o.., ul Toruńska 234; Włocławek Telefon / fax : / dispečink: obchod:

o Certifikace společnosti v souladu s EN ISO 9002 o Re-certifikace v souladu s EN ISO 9001 o Certifikace společnosti dle EN ISO o Re-certifikace v souladu s EN ISO 9001 a o Obdržení certifikátu Dopravní společnost třídy A o Atestace společnosti dle SQAS o Re-certifikace v souladu s EN ISO 9001 a Certifikaci ISO provedla německá společnost DEKRA INTERTEK, GmbH, Stuttgart; Atestaci SQAS provedla Moody International

ČESMAD BOHEMIA SSL FIATA ČATP

Hlavní sídlo společnosti – Klatovy Václav Lorenc – jednatel společnosti telefon: Obchodní oddělení: Iveta Rychtáříková telefon: , Lenka Schweiglová telefon: , Jiří Šelmát telefon: , Pobočka Praha Michal Linhart – vedoucí pobočky telefon: mobil: Pobočka Brno Irena Vašková – vedoucí pobočky telefon: mobil: Pobočka PL – Włocławek Tomasz Kuźnicki – vedoucí pobočky telefon: mobil: Obchodní oddělení : Agnieszka Rymar : ,