Vyplňování projektových žádostí v systému MS 2014+ AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Registr přechodných pobytů
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Spisová služba GINIS Bc. Jan Podloučka.
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel.
KM svaz stolního tenisu
Webová aplikace MS PRAHA.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Podání projektové žádosti v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE 1. Jak vypadá a funguje IS KP Založení a vyplnění žádosti.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 E-přihlášky Ing. Tomáš Majer
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Ústí nad Labem, 11.února 2009.
Změnová řízení v ISKP Praha, 8. září Typ závažnosti změny Nepodstatná změna Podstatná změna zakládají změnu právního aktu Podstatná změna nezakládají.
Webová aplikace BENEFIT Jeseník Olomouc Zlín Kroměříž.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Podání žádosti o dotaci
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 13. června 2017.
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 25. května 2017.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Datové referáty Apstr4.
Základní informace o aplikaci MS2014+
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Informace pro externí administrátory
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Základní informace o aplikaci MS2014+
Základní informace o aplikaci MS2014+
Podání žádosti o dotaci
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Ukázka portálu IS KP14+.
Základní informace - Ovládání systému
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení dubna 2019, Praha.
Transkript prezentace:

Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.

ZÁKLADNÍ INFORMACE -Tento monitorovací systém nahrazuje aplikace z minulého programového období (např. Benefit 7, eAccount a Benefill) – adresa -Žádosti do naprosté většiny operačních programů se podávají přes tento systém. -Systém má několik aplikací - žádost o podporu z operačních programů lze předložit pouze prostřednictvím aplikace IS KP14+. Označení MS2014+ je tedy nadřazené pojmu IS KP14+. -Bezproblémové fungování aplikace je garantované pouze v prohlížečích Internet Explorer, Firefox a Google chrome, a to pouze v jejich nejnovějších verzích. Poznámka z praxe: při podepisování žádostí elektronickým podpisem je bezproblémový Explorer, ostatní dělaly problémy  -Pro zadávání dat do žádosti musí být v internetovém prohlížeči zapnutý JavaScript.

REGISTRACE NOVÉHO UŽIVATELE -na adrese - po vyplnění registračních údajů přijde kód formou SMS -po zadání kódu přijde registrační mail -po potvrzení prolinku v mailu dojde mailem vaše přihlašovací jméno -to použijete pro přihlášení spolu s heslem zadaném při registraci -poznámka z praxe: doba registrace max. 15 minut

ZMĚNY OPROTI BENEFIT7 Prostřednictvím aplikace IS KP14+ probíhá elektronické podání žádosti o podporu, žádné jiné předložení žádosti žadatel neprovádí - to znamená výrazné administrativní zjednodušení. Poznámka z praxe: už žádné papíry, tisk na poslední chvíli a odvoz do Prahy po D1 v den uzávěrky Podmínkou předložení žádosti je podpis žádosti s využitím kvalifikovaného elektronického podpisu. Podmínkou je zřízení datové schránky žadatele.

MS Po přihlášení do aplikace se uživateli zobrazí úvodní obrazovka. V jejím záhlaví jsou 3 hlavní komunikační kanály, které IS KP14+ rozlišuje: poznámky, upozornění, depeše. POZNÁMKY - plní funkci poznámkového bloku, v němž uživatel může spravovat a zakládat své záznamy. Tyto poznámky se vztahují ke konkrétnímu uživatelskému jménu a vidí je všichni uživatelé, kteří jsou k danému projektu nasdíleni. UPOZORNĚNÍ - uživateli jsou zobrazována upozornění automaticky generovaná systémem (např. informace o mimořádných odstávkách systému) nebo upozornění z úrovně řídícího orgánu. Zde uživatel nemá možnost spravovat či editovat obsah.

MS DEPEŠE – nástroj funguje jako vnitřní komunikace v rámci celého systému MS2014+, tzn. depeše (zprávy) mohou být předávány jak mezi jednotlivými uživateli, tak i mezi žadateli a příslušnými kontaktními pracovníky na straně řídícího orgánu. Funguje na principu např. outlooku – složky doručené, odeslané zprávy apod. Po uložení zprávy se stane aktivním tlačítko výběr adresátů. Po jeho stisknutí je možné ze seznamu uživatelů MS2014+ vybrat konkrétního adresáta. Tím může být pouze uživatel registrovaný v systému. V pravém horním rohu záhlaví je umístěna informace o přihlášeném uživateli, zbývající čas do automatického odhlášení (po 60 minutách, co neproběhne žádná operace) a ikona pro odhlášení.

PROFIL UŽIVATELE Stiskem tlačítka může uživatel upravovat své osobní údaje, kontaktní údaje pro zasílání depeší a dále jsou zde k dispozici údaje o subjektech, které si uživatel v procesu vytváření žádostí o podporu uložil k dalšímu využití pro některou další žádost o podporu (bez nutnosti znovu vkládat data). Osobní údaje - po zadání uživatelského jména a hesla je možné měnit osobní a kontaktní údaje uživatele (včetně telefonního čísla nebo ové adresy). Změna se uloží stiskem tlačítka odeslat změny. Kontaktní údaje pro zasílání notifikací - notifikací se rozumí upozornění na to, že uživateli v rámci příslušného projektu přišlo upozornění nebo depeše. Systém vás upozorní přes nebo přes SMS.

ŽADATEL Stiskem tlačítka žadatel uživatel nastavuje v IS KP14+, že chce s informacemi obsaženými v systému pracovat v roli žadatele (příp. příjemce). MOJE PROJEKTY – zobrazují se hotové a rozpracované projekty NOVÁ ŽÁDOST – viz dále SEZNAM VÝZEV MODUL CBA – pro OPZ není CBA relevantní

NOVÁ ŽÁDOST – PŘÍSTUP K PROJEKTU Přístup k projektu - lze přidělit/odebrat role v rámci dané žádosti o podporu konkrétním uživatelům, kteří jsou v IS KP14+ registrováni. Možnost záznamu signatáře bez uživatelského konta v systému - je možné v projektu evidovat jako signatáře osobu, která není registrovaným uživatelem tohoto systému. POZOR - neregistrovaný signatář tímto skutečný přístup k žádosti nezíská, protože bez uživatelského konta v IS KP14+ nemůže data žádným způsobem prohlížet ani editovat. Tento záznam je potřebný v případě, kdy žádost nebude podepisovat statutární zástupce a podpis připojuje osoba, která je k tomuto úkonu zmocněná. Je to ovšem navázané na Plnou moc.

NOVÁ ŽÁDOST – PLNÁ MOC Plná moc umožní určité osobě (zmocniteli) pověřit podepsáním vybraných úloh nějakého jiného uživatele registrovaného v IS KP14+ (tj. zmocněnce). Zmocnitelem je vždy statutární zástupce, tj. osoba, která je oprávněná zastupovat žadatele vůči řídícímu orgánu. Jak zmocnitel, tak zmocněnec musí být evidovaní jako uživatelé s rolí signatářů. Zatímco zmocnitel může být (evidován jako „neregistrovaný signatář“, zmocněnec musí být registrovaným uživatelem IS KP14+. Zmocněnec musí vždy disponovat kvalifikovaným elektronickým podpisem

NOVÁ ŽÁDOST – PLNÁ MOC V rámci výběru typu plné moci uživatel vybere, zda se jedná o plnou moc „elektronickou“, nebo „papírovou“. Elektronickou plnou mocí se rozumí, že signatář podepíše plnou moc přímo v aplikaci IS KP14+, a uživatel, který je na základě plné moci zmocněn k nějakému úkonu, přímo v IS KP14+ potvrdí svým podpisem přijetí této plné moci. V případě papírové plné moci se plná moc podepisuje listině, tento dokument je následně třeba naskenovat a takto vzniklý soubor připojit k formuláři žádosti o podporu.

NOVÁ ŽÁDOST – KOPÍROVAT Po stisknutí tlačítka kopírovat je vytvořena kopie žádosti o podporu, která se zobrazí v seznamu „moje projekty“ toho uživatele, který proces kopírování zvolil. V rámci kopírování žádosti se přenesou některá data ze záložek originálu do kopie, nikoli však všechny údaje.

NOVÁ ŽÁDOST – VYMAZAT ŽÁDOST Tlačítko vymazat žádost slouží k odstranění žádosti o podporu. Žádost o podporu musí být ve stavu rozpracována, aby mohlo dojít k jejímu vymazání. Žádost nelze smazat, pokud se nachází ve stavu finalizována.

POKYNY K VYPLNĚNÍ ŽÁDOSTI Dokument naleznete na stránkách ESF ČR (OP Zaměstnanost / Dokumenty/ Formuláře a pokyny potřebné v rámci přípravy žádosti o podporu / Pokyny k vyplnění projektové žádosti v IS KP 14+)