ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stylová restaurace s nabídkou tradičních istarských jídel, především z istarského vnitrozemí, se nachází v obci Klariči,vzdálené 6km od Vodnjanu,asi 1km.
Advertisements

Popis. Grafy vět. Český jazyk 2. stupeň
Velká klášterní restaurace
Arménie.
ITALSKÁ KUCHYNĚ Markéta Rejmanová.
Minidezerty z italských cukráren
Francouzské potravinářství
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Maďarsko Prezentace.
Marika Páralová a Jakub Feik
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Luboš Fábera T4.A Množiny. Průnik dvou množin Průnik množin A, B je množina všech takových prvků základní množiny, které patří do množiny A i do množiny.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Složitá a slavnostní menu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
Evropský den jazyků 6.A.
a cukrářů České republiky
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
ZADĚLÁVÁNÍ září 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130104
Evropský den jazyků 6.B.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
CO JSOU PŘEDKRMY? Tak jak název napovídá, předkrmy jsou jídla podávaná
Zuzana Růžková Martina Šulcová
Francie.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Konverzace Co jsi dělal/dělala ve sněhu?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Restaurace Jídlo.
Eva Šejnostová Anna Bartošová
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Hanka Strejcová. Sheppard‘s pie Haggis Fish&Chips Banoffee Čaj s mlékem.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Jídlo Základy jídla I. Část
PETIT DÉJEUNER RESTAURANT FRUITS ET LÉGUMES. SNÍDANĚ RESTAURACE OVOCE A ZELENINA.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
Vyhláška o školním stravování Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
TEST od Tescomy: jak se vyznáte v dobré kuchyni 1./ Který italský sýr se dává do dezertu Tiramisu? a) mozzarella b) mascarpone c) ricotta 2./ Aby se těsto.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Krkonošské kyselo 25,- Kč.
Specifika podávání stravy, úpravy stravy a kultura stolování v domově seniorů ve Forde. TEREZA SEDLMAYEROVÁ 3.A, DENISA PROCHÁZKOVÁ 2.O.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Drůbeží vývar s drobením 20,- Kč Polévka Bramborová polévka 25,- Kč.
NÁVRHY MENU LA FABRIKA 2016.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
Výživa 1.ročník VY_32_INOVACE_47_Vyziva1 Prvouka - 1. ročník
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Vaření za dob Karla VI..
PŘÍPRAVA MENU SLAVNOSTNÍ HOSTINY
Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012.
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Název projektu: Moderní škola
Francouzská kuchyně Francouzská kuchyně patří mezi nejoceňovanější kuchyně světa. Francie je kolébkou tzv. haute cuisine (vysoké kuchyně), tedy gastronomie.
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami) DEZERT: Čokoládové suflé

Předkrm: Schaffhausen (cibulový koláč)

POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina)

HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)

DEZERT: Čokoládové suflé

ITALSKÉ MENU : Předkrm: Bruschetty s mozzarellou Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou

Předkrm: Bruschetty s mozzarellou

Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou

Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré

Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou

Maďarské menu: Předkrm : Pagácsa Hlavní chod : Lecsó Dezert : Palacsinta

Předkrm : Pagácsa

Hlavní chod : Lecsó

Dezert : Palacsinta

Maltské menu : Předkrm: Bragioli Hlavní chod: Fenek Dezert: Gubbajt

Předkrm: Bragioli

Hlavní chod: Fenek

Dezert: Gubbajt

FRANCOUZSKÉ MENU: Předkrm: Taboulé Polévka: cibulová Hlavní chod: Žabí stehýnka Dezert: Creme bruleé

Předkrm: Taboulé

Polévka: cibulová

Hlavní chod: Žabí stehýnka

Dezert: Creme bruleé

TAKOVOU ZÁBAVU JSEM ČEKALA, TAKŽE JSEM BYLA PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPENÁ. CHÉZEKAKE. HMM…Tak to vůbec nevím. VEČER SE MI MOC LÍBIL, CHUTNALO MI A I TEN DEZERT BYL SUPER, TAKŽE DÁVÁM ŠEST BODŮ. TO SI RADŠI KOUPIM BAKETU. DĚLÁŠ, JAKO BYSME TADY SOUTĚŽILI O PADESÁT MILIARDŮ!