ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami) DEZERT: Čokoládové suflé
Předkrm: Schaffhausen (cibulový koláč)
POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina)
HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)
DEZERT: Čokoládové suflé
ITALSKÉ MENU : Předkrm: Bruschetty s mozzarellou Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou
Předkrm: Bruschetty s mozzarellou
Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou
Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré
Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou
Maďarské menu: Předkrm : Pagácsa Hlavní chod : Lecsó Dezert : Palacsinta
Předkrm : Pagácsa
Hlavní chod : Lecsó
Dezert : Palacsinta
Maltské menu : Předkrm: Bragioli Hlavní chod: Fenek Dezert: Gubbajt
Předkrm: Bragioli
Hlavní chod: Fenek
Dezert: Gubbajt
FRANCOUZSKÉ MENU: Předkrm: Taboulé Polévka: cibulová Hlavní chod: Žabí stehýnka Dezert: Creme bruleé
Předkrm: Taboulé
Polévka: cibulová
Hlavní chod: Žabí stehýnka
Dezert: Creme bruleé
TAKOVOU ZÁBAVU JSEM ČEKALA, TAKŽE JSEM BYLA PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPENÁ. CHÉZEKAKE. HMM…Tak to vůbec nevím. VEČER SE MI MOC LÍBIL, CHUTNALO MI A I TEN DEZERT BYL SUPER, TAKŽE DÁVÁM ŠEST BODŮ. TO SI RADŠI KOUPIM BAKETU. DĚLÁŠ, JAKO BYSME TADY SOUTĚŽILI O PADESÁT MILIARDŮ!