SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše firma se Vám prezentuje
Advertisements

TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Znojemská revitalizační společnost
TvS-centrum Praha s.r.o. |
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Prezentace firmy Srpen 2006
Bydlení a DPH. Snížená sazba DPH 15 % platí pro poskytnutí stavebních a montážních prací spojených s výstavbou staveb pro sociální bydlení nebo v souvislosti.
STAVEBNĚ – TECHNICKÝ AUDIT
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro majitele nemovitostí.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Dům ze slaměných panelů -
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Společnost byla založena v r v Ostravě se zaměřením na poskytování služeb ve stavebnictví. Dnes působíme na celém území České republiky a také u.
Řešení problémů s vlhkostí a radonem s naším systémem IGLŮ
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Outsourcing a Facility Management
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
REKONSTRUKCE PLAVECKÉHO BAZÉNU VE VARNSDORFU
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III stavební klempířství
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Natálka, Anička a Štěpánka
Společenské a hospodářské prostředí
TDS HYDROIZOLACE PLOCHÝCH STŘECH – FÓLIOVÉ SYSTÉMY
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Střešní folie DEKPLAN Barbora Doležalová.
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Hydroizolace plochých střech použitím střešních fólií - Sikaplan
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_MATERIÁL HYDROIZOLACE_Z1
Animování snímků. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
10. JEDNOPLÁŠŤOVÉ A DVOUPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘEŠNÍ KONSTRUKCE – STAVEBNĚ FYZIKÁLNÍ PROBLEMATIKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_REVITALIZACE PANELOVÝCH DOMŮ_S4
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ Panel Program revitalizace bytového fondu Seminář k 16. výzvě IROP „Energetické úspory v bytových domech“ 6. ledna 2016,
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 27 Anotace.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-20 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceMateriály.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Účel a přehled přestaveb budov
Kompresní stanice Jirkov
Bydlení a DPH.
Asfaltové hydroizolační pásy
Člen skupiny HAVEX 1.
Izolace na stavbě RADON.
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Transkript prezentace:

SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL

- firma IPOK s.r.o. vznikla počátkem roku zabýváme se stavební a obchodní činností zaměřenou na hydroizolační materiály a údržbu střech – izolace ploché střechy, rekonstrukce střechy,stavební práce, protikorozní nátěry, klempířské práce a kompletní opravy střech

- jsme ryze česká firma jejichž pracovníci jsou opakovaně školeni u mateřské firmy v USA - již 20 let jsme jediným certifikovaným dodavatelem hydroizolačních systémů Swepco - specialista na velké ploché střechy nad 800 m 2

-naší hlavní činností jsou: PLOCHÉ STŘECHY – HYDROIZOLACE nové hydroizolační střešní systémy střech nové hydroizolační střešní systémy střech se zateplením celoplošná rekonstrukce stávající hydroizolace střech údržba a prodloužení životnosti stávající hydroizolace střech havarijní opravy lokální poruchy střech OSTATNÍ DODÁVKY PRO PLOCHÉ STŘECHY opravy a montáže klempířských prvků protikorozní nátěry střech a klempířských prvků opravy a montáže světlíků opravy a montáže hromosvodů

OSTATNÍ SLUŽBY PRO PLOCHÉ STŘECHY vypracování expertizního posudku aktuálního stavu střechy kontroly úniků tepla thermo kamerou návrhy dodatečného zateplení střech OSTATNÍ HYDROIZOLACE hydrizolace balkonů a teras hydroizolace spodní stavby dodatečné opravy průsaků ve spodní stavbě OSTATNÍ SLUŽBY opravy a údržby odstavných ploch a parkovišť opravy a údržby nákladových ramp skladů

KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL Southwestern Petroleum Corporation -firma založena roku velmi silný soukromý výrobce stavebních materiálů a materiálů pro údržby budov -zcela unikátní základní surovinou je upravená velmi kvalitní ropa ze soukromého vrtu firmy Swepco, která se těží pouze pro potřeby výroby - sídlo: USA – Texas – Dallas – Fort Worth SWEPCO – EVROPA - Antverpy – Belgie

KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL Southwestern Petroleum Corporation -mimořádně kvalitní vytěžená ropa se dále upravuje (dodáním mnoha důležitých přísad) - Swepco od roku 1933 vyrábí materiály na údržby budov, parkovišť, nátěrové hmoty na kovy a na fasády, materiály na opravy průmyslových podlah a betonových ploch -Swepco je dále výrobcem mimořádně kvalitních olejů a mazadel, například do nepřetržitých provozů nebo do prašných prostředí - všechny materiály jsou té nejvyšší světové kvality

ÚDRŽBA STŘECH PRODLOUŽENÍ ŽIVOTNOSTI PLOCHÉ STŘECHY -díky dlouholetým zkušenostem a světové technologii SWEPCO dokážeme výrazně prodloužit životnost ploché střechy, včetně prodloužení záruky -naše technologie umožňuje využít stávající podklad a vyztužit ho novou vrstvou, čímž docílíme kvalitní izolace ploché střechy. % FUNKČNOST STŘECHY 1-13 STÁŘÍ STŘECHY

REFERENCE Mezi významné a spokojené zákazníky IPOKu v ČR patří: Čez a.s. Škoda Auto Mladá Boleslav Hlavní město Praha Ministerstvo vnitra ČR Hotel Hilton Praha Julius Meinl Delvita a.s. Česká Správa Letišť Metrostav a.s. Mototechna s.p. Skanska a.s.