OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Neziskové organizace Motto: „Abychom zbohatli materiálně, musíme nejprve zbohatnout v mysli.“
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Konec ochrany zemědělské půdy před zástavbou? Legislativní ochrana půdy před záborem 24. května 2016.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Jsou venkovské školy horší než městské?
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Rovnost žen a mužů ve městech a obcích Jana Smiggels Kavková
Úřad práce České republiky
Členská schůze MAS Nepomuk,
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Hlavní město praha a integrace cizinců
Spolupráce s obcí a dalšími partnery při transformaci sociální služby
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Ernest Seifert Název materiálu:
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Náměty pro činnost Národního fóra
Lidská práva VY_32_INOVACE_3-50 Ročník: 7. Vzdělávací oblast:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Workshop 2, Možnosti spolupráce škol a firem 2018 – 2019,
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ
Základy sociální politiky - vymezení - přístup - nástroje - cíle
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Základní informace o programu
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy
Ing. Stanislava Správková
Výstupy z projektu PROGRESS
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Život bez střeva , Praha.
Transkript prezentace:

OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je financován z EHP fondů 2009–2014, se zaměřuje na podporu nestátních neziskových organizací prosazujících veřejný zájem. Hlavním cílem programu je posílení rozvoje občanské společnosti a zvýšení příspěvku k sociální spravedlnosti, demokracii a udržitelnému rozvoji. Program se konkrétně zaměřuje na podporu demokracie, lidských práv a genderové rovnosti a na posilování kapacit nestátních neziskových organizací stejně jako na specifické potřeby minoritních skupin, včetně Romů. Prioritní oblast: 1. Lidská práva Podpriotita: 1.b. Genderová rovnost Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a Příjemce grantu Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Celkové náklady projektu Kč Výše grantu Kč Doba realizace Srpen 2014 – duben 2016

Cílem projektu je podpora zvýšení podílu žen na moci a rozhodování a to jak politické, tak ekonomické. Svými specifickými cíli chce projekt dosáhnout změny povědomí a postojů k tomuto tématu především u širší veřejnosti, zaměstnavatelů, zástupců měst, obcí a i neziskových organizací. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Cílová skupina Široká veřejnost Státní správa – obce, města, zaměstnavatelé Aspirující ženy – zástupkyně politických stran Neziskové organizace Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Partneři projektu NESEHNUTÍ Brno třída Kpt. Jaroše Brno byl do projektu zapojen zejména z důvodu poskytnutí know how ve vedení tematicky zaměřených kampaní orientovaných na širší veřejnost a s přímým zapojování veřejnosti Petra Havlíková, koordinátorka programu Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Partneři projektu SDRUŽENÍ PRO VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIT Koněvova Ústí nad Labem tento partner v projektu zajišťuje činnosti vzdělávacího, analytického, asistenčního a organizačního charakteru. Je supervizorem komunikace se zástupci cílových skupin. tel.: Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Aktivity projektu cílem aktivit je zvýšit tematickou informovanost především u širší veřejnosti,motivovat, pozitivně téma komunikovat, přinášet příklady dobrých praxí, vydat doporučení, dát prostor pro tematickou diskuzi z různých úhlů pohledu… KA 2 –TÝDEN ROVNÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ 2015 – THINK TANK 1, SEMINÁŘ 1 - kulturní akce formou HAPPENINGU+REALIZACE VÝSTAVY, informační a VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘ KA 3 – GENDER PAY GAP DAY 2016 – THINK TANK 2, SEMINÁŘ 2 – zaměřený na téma ženy v řídících pozicích, rovné odměňování - překážky a mýty Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

 KA 4 – REGIONÁLNÍ INFORMAČNÍ KAMPAŇ – část 1 – vývoj a distribuce informačních a propagačních materiálů s tématem „ zvýšení podílu žen na moci a rozhodování“ – VELKOFORMÁTOVÁ VÝSTAVA 10 MÝTŮ Z OBLASTI ROVNÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ ŽEN A MUŽŮ  KA 5 – NÁRODNÍ INFORMAČNÍ KAMPAŇ – část 2 – elektronická – velkoformátová výstava v elektronické podobě – cílem je zvýšení tematické informovanosti především širší veřejnosti, motivovat, pozitivně téma komunikovat, přinášet příklady dobrých praxí, pomoci odbourávat stigmata a mýty spojené s tématem Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

OČIMA ŽEN Kontakt: Soňa Mudrochová koordinátorka programů rovných příležitostí tel., fax.: tel.: , Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a