Projekt byl podpořen částkou ve výši 100% vynaložených uznatelných nákladů Reg. č.: CZ.1.10/4.1.00/05.01833.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Jesle Řásnovka Řásnovka 2, č. p. 784, k. ú. Staré Město
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Stavba rodinného domu Projekt v MS Project.
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Tepelné čerpadlo 3.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Technické zhodnocení domu
Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/
REKONSTRUKCE PLAVECKÉHO BAZÉNU VE VARNSDORFU
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
Natálka, Anička a Štěpánka
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_295.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
STUŽKONOSKA ŠTRAMBERSKÉ KOUPELE. MĚSTO ŠTRAMBERK.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
STUŽKONOSKA-II- pyramida areál asistenční péče Zadání DP 2005.
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch panelových staveb.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Chceme čistú vodu na Slovensku i Česku Kód ITMS: Začátek spolupráce: Dne bylo zástupci obou obcí podepsáno prohlášení o partnerství.
FÓRUM A ANKETA ZDRAVÉHO MĚSTA TURNOVA Výstupy z roku 2014.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
INS projektový a inženýrský atelier Náchod uvádí prezentaci s názvem „SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA - RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ“
PŘIBLIŽME SE K SOBĚ – PD STUDIE CENTRA OBCE REG.Č.: CZ3.22/3.3.05/ Začátek spolupráce: Dne byla zástupci obou obcí Mosty u Jablunkova.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Obytný soubor Za Školkou
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
PŮVODNÍ STAV ČESKOLIPSKÁ 1+KK 8 Výška stropu 252cm.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Opravy obkladů a dlažeb
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
UNA – závěrečné shrnutí – příprava ke zkoušce
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Likvidace objektu Zahražany
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II
Údržba Jablunkovských šancí
Prezentace projektů, KD U Boudů
Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové.
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Staveniště a zařízení staveniště
Ateliérová tvorba I VB301 Petr MACURA.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Hygienické zázemí Ing. arch. Milada Baumanová, Ph.D.
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Výsledky auditu OVAK-A
Transkript prezentace:

Projekt byl podpořen částkou ve výši 100% vynaložených uznatelných nákladů Reg. č.: CZ.1.10/4.1.00/

Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II Opravené prostory

Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova – 1.PP spojovací krček II Celkové náklady na akci dle smlouvy o dílo: ,- bez DPH méněpráce ,-bez DPH Obec Mosty u Jablunkova se v roce 2014 rozhodla, že rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova, která byla naprojektována pro celou školu rozdělí na 4 etapy. Do I. etapy byly zahrnuty práce na tělocvičně a centrálních šatnách, které byly ve špatném technickém stavu – celkové projektované náklady činily bez DPH. Ve II a III. etapě byly úpravy I.NP a 2.NP obou křídel budovy o celkových rozpočtovaných nákladech necelých 20 mil. A do IV. Etapy byly zahrnuty prostory Krčku I.NP – provozní část, kanceláře o rozpočtových nákladech 1.6 mil Kč. Hlavním důvodem pro zahájení prací byly: nevyhovující stav instalací – voda a kanalizace byla původní z roku 1962, el. rozvody byly částečně v 90 letech opraveny. Četné havárie na vodě a kanalizaci bylo nutno řešit a jen napovídaly o špatném stavu rozvodů. Projekt řeší veškeré nové rozvody všech instalací včetně sdělovacích kabelů, nové omítky, obklady, podlahy a dlažby zařizovací předměty. Střecha sice dostala v roce 2013 nový kabát, ale vnitřek čím dál tím víc chátral. Proto byla dne podepsána smlouva na 1. etapu a letos o prázdninách byly práce zahájeny. Pro srovnání pár fotografií.

Tělocvična před úpravou

Tělocvična po rekonstrukci

Tělocvična před v průběhu prací a po V rámci stavby došlo k odstranění stávající gumové podlahy, dřevěných obkladů, otopných těles. Realizoval se nový akustický podhled instalovaly se nové zabudované tělocvičné prvky – kruhy, žebřiny, koše…

Centrální šatny Zde byly odstraněny klecové boxy a nahrazeny šatnových skříněmi,

Zázemí pro cizí návštěvníky tělocvičny. V prostorech stávající šatny pro žáky vzniklo nové zázemí pro cizí návštěvníky tělocvičny. Tělocvična je v odpoledních hodinách využívá cizími subjekty. Do loňského roku se pro účely zázemí využívaly šatny, které sloužily žákům a cizí uživatelé mohli bez problémů vstupovat do prostor školy. Stavebnímu úpravami byl vytvořen prostor pouze pro tyto uživatele a byl jim zamezen přístup do prostor školy, mimo vstupní chodby. Mají k dispozici vlastní šatnu, WC i umývárnu a škola si své prostory může zařídit výhradně pro své žáky

Nové zázemí u tělocvičny pro žáky - U stávající tělocvičny byly ke každému křídlu školy dvě šatny, které neměly přímou návaznost na WC. U šaten byla umístěna umývárna s umyvadly a sprchami, která se nepoužívala a sloužila jako sklad a nesloužila svému účelu. Novou dispozici se podařilo zajistit aby pro každou šatnu bylo zřízeno zázemí pro děvčata a chlapce– WC s předsíňkou a sprchy jsou barevně rozlišeny

Vstupní chodba a uzavření prostor školy - Na chodbách byly odstraněny stávající obklady imitující dřevo, terasové podlaha Schodiště do patra krčku bylo obestavěno a novými dveřmi byl uzavřen prostor budovy školy V prostorech je proveden nový podhled včetně osvětlovacích těles

Nepředvídané skutečnosti. V prostorách tělocvičny po odstranění podlahových vrstev bylo zjištěno, že stávající podlaha má nerovnosti od 0,00 cm až po cca 8,00 cm, proto bylo rozhodnuto podlahu vyrovnat a následně použít nivelační stěrku. Foto odstraňování nerovnosti a nový stav podlahy

Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II Cílem projektu „Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II “ bylo: Zpříjemnit prostředí pro pobyt žáků, návštěvníků v prostorách tělocvičny, zároveň zlepšit akustiku. Vytvořit dětem kulturní a odpovídající hygienické zázemí Oddělit prostory školy od prostor pro veřejnost Odstranit závady na rozvodech inženýrských sítí voda, kanalizace, topení a elektrorozvody v rekonstruovaných prostorách Klecové boxy v centrálních šatnách nahradit šatními skříňkami a tím zamezit ztrátám oblečení a bod odložených v šatnách. Každý žák má svůj prostot, za který je zodpovědný. Celý projekt byl ukončen předávacím protokolem dne: Děkujeme všem, kteří se na projektu podíleli: Ing. Josefu Turkovi technickému dozoru stavby, zástupcům zhotovitele i jejich dodavatelům. Velký dík patří oběma ředitelům, pedagogům a hlavně kolektivu provozních zaměstnanců školy za pomoc při úklidových pracích. Je pravdou, že v době realizace došlo k posunutí termínu odevzdání díla dodatkem č. 1. Hlavním důvodem posunutí byla přetrvávající vlhkost v prostorách tělocvičny. Z důvodu již výše zmiňovaného mokrého procesu se v termínu nepodařilo, ani přes instalaci vysoušečů, zajistit potřebnou vlhkost pro pokládku sportovního povrchu podlahy. Pokud by se podlaha položila na vlhký podklad, mohlo by dojít k velkým škodám. Hrozilo, že na tuto část stavby by se nevztahovala reklamace z důvodu nedodržení předepsaných postupů.