Prezentační den Octavia CUP 2016 – 2019. Octavia Cup 2016 – 2019 Autodrom Most 6. října 2015 Společnost Benet Automotive s.r.o. představuje projekt seriálu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

SPEED DOWN Mladá Boleslav
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
DMACK Tyres ve spolupráci s SEMERAD rally
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava Nabízí kurzy se zaměřením na stavbu automobilů Popularizace technických oborů u žáků ZŠ – EkoCar CZ.1.07/1.1.07/
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
Projekt – úkoly, zdroje, vazby úkolů, náklady Ing. Jiří Šilhán.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Příklady tréninkových jednotek Praha Veličiny používané u tréninkových jednotek A.Délka zátěže (km, čas) B.Intenzita zátěže C.Délka a intenzity.
Průhonice, 7.dubna Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu „Vozidla pro udržitelnou mobilitu (stručná informace o současném stavu.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
  Lukáš Schejbal.
LEGISLATIVNÍ RÁMEC A LIMITY (POH kraje) :   snížit maximální množství biologicky rozložitelných komunálních odpadů (BRKO) ukládaných na skládky tak,
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Elektronické prodejní aukce Elektronizace veřejných zakázek Praha, Ing. Jakub Caska, Ph.D. Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Velikonoce začátek motoristické sezóny aktivity BESIP - zranitelní účastníci provozu Martin Farář, vedoucí samostatného oddělení BESIP Ministerstva.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
TISKOVÉ SETKÁNÍ ContiTrade Services s.r.o.
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Program MŠMT VIII v roce 2017
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Zpráva z prvního závodu v maďarském Hungaroringu COMPLEX Development solutions SE, Vídeňská 1764/158 Praha IČO: DIČ: CZ
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Mezinárodní pronájem pracovní síly
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Motor Caterpillar C13 vozu Tatra Phoenix G3
Současný počet tramvají v evidenci DPMO a. s.
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Prezentační den Octavia CUP 2016 – 2019

Octavia Cup 2016 – 2019 Autodrom Most 6. října 2015 Společnost Benet Automotive s.r.o. představuje projekt seriálu pohárových závodů automobilů na okruzích Octavia Cup. Tento projekt má ambice důstojně navázat na svého předchůdce a nabídnout vysokou sportovní hodnotu, zajímavou diváckou podívanou a v neposlední řadě usnadnit talentovaným jezdcům jejich vstup do světa motorsportu. Historie pohárových závodů má v ČR velmi silné kořeny a zvláště pak seriál Česká pojišťovna – Škoda Octavia CUP se zařadil mezi nejúspěšnější pohárová klání nejen v ČR, ale v celé Evropě. V průběhu jeho 12ti letého trvání (1998 – 2010), se závodů zúčastnilo přes 120 jezdců. Řadě z nich pohár pomohl nastartovat profesionální kariéru a pomohl najít zajímavá jezdecká angažmá. Za zmínku stojí pár jmen: Jan Kopecký, Adam Lacko, Petr Fulín, Štefan Rosina, Jiří Janák, Erik Janiš, Michal Matějovský, Mateusz Lisowski a řada dalších. Krom českých jezdců to byla i početná řada mladých zahraničních jezdců (Polsko, Chorvatsko, Německo, Rusko, Finsko). 1

Octavia Cup 2016 – 2019 V Evropě existovala nebo existuje řada obdobných značkových pohárových projektů, kde velká část z nich je podporována samotnými výrobci vozů či jejich importéry. V rámci koncernu VW můžeme zmínit Seat Leon Cup, Audi TT Cup, VW Golf Cup a v tomto výčtu koncernových vozů chybí značka Škoda, která má zcela jistě v motorsportu své místo a vyplnění tohoto bílého místa na motoristické mapě je cílem tohoto projektu. Promotérský tým O organizaci poháru se bude starat tým lidí, kteří mají dlouholeté zkušenosti z motorsportu a zároveň i z organizace předchozího Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu. Koordinace projektuLuděk Diviš TechnikaIvan Matoušek, Jiří Gottwald SportMichal Marek Komunikace a PRDušan Matouš 2

Octavia Cup 2016 – 2019 Kalendář závodů Hungaroring RedBullRing Most Slovakiaring Brno Účast v projektu Účast jezdce v seriálu Octavia Cup je podmíněna podáním přihlášky soutěžícího, úhradou startovného a splněním podmínek stanovených Propozicemi a Technickým předpisem cupu. Objednání vozu Postup pro získání pohárového vozu Škoda Octavia Cup v dané technické specifikaci je zaslání závazné objednávky a úhrada zálohy ve výši 50% finální ceny vozu. Po potvrzení objednávky bude oznámen termín předání vozu objednateli. 3

Octavia Cup 2016 – 2019 Cena vozu Cena vozu dle technické specifikace činí Kč. Startovné Roční startovné Kč s úhradou nejpozději do začátku března Kč pro juniory (do 21 let) s úhradou nejpozději do začátku března 2016 V ceně startovného jsou zahrnuty dva testovací dny na mosteckém okruhu. V případě, že se soutěžící či jezdec přihlásí po tomto termínu je startovné stanoveno na částku Kč za jeden startovní víkend, v případě účasti juniora (do 21 let) pak částkou Kč. Juniorem se rozumí každý účastník, který v aktuálním ročníku konání nedovrší věk 21 let. 4

Octavia Cup 2016 – 2019 Formát závodního víkendu Při každém podniku budou vždy vypsány 1 kvalifikační trénink v délce 30 min., 2 samostatně bodované závody v délce km (25–30 min). Program může být doplněn volným tréninkem v délce 30 min. Oba dva závody budou startovány pevným startem. Druhý závod s otočeným pořadím prvních 8 jezdců v pořadí prvního závodu. Program víkendu: - free practicepátek - qualifying practice sobota - 1. Raceneděle dopoledne - 2. Raceneděle odpoledne V návaznosti na program závodního víkendu může dojít k úpravě programu (např. volný a kvalifikační trénink v pátek, 1. závod v sobotu a 2. závod v neděli apod.). 5

Octavia Cup 2016 – 2019 V průběhu kvalifikačního tréninku a obou závodů je možné použít pouze omezený počet suchých pneu. Na první závodní podnik 8 ks a dále vždy maximálně 6 ks. Na všech podnicích bude předepsáno jednotné palivo. Z důvodu zahájení prvního ročníku projektu Octavia Cup může dojít v případě menšího počtu účastníků na podniku než 12 vozů ke spojení s vozy třídy TCR a vozy Renault Clio IV. V tomto případě pak nedojde k otočení pořadí vozu na startu druhého závodu. Vše ostatní zůstane zachováno. 6

Octavia Cup 2016 – 2019 Technika Stavbu vozů a technický servis zajišťují společnosti Benet Automotive s.r.o., Blue Engineering s.r.o. a DIESELPOWER s.r.o. Technická specifikace vozu Octavia Cup Motor: TFSI 2, HP/380NM Elektronika: MOTEC Převodovka: DSG, mechanický samosvorný diferenciál Přední zavěšení: Mc Pherson, plně nastavitelné, klouby unibal Zadní zavěšení: víceprvkové, plně nastavitelné, klouby unibal Tlumiče: Öhlins dvoucestné, nastavitelné Display/dataloger: AIM, MOTEC Brzdy: přední AP 6 - pístkové, 362mm, zadní sériové RS 272mm, regulátor brzdového tlaku Kola: Evo Corse 9x18 Pneu: Pirelli R18 235/40 SLICK, RAIN Hmotnost:1120kg Bezpečnostní výbava: SPARCO 7

Octavia Cup 2016 – 2019 Kontrolní mechanismy pro udržení shodnosti jednotlivých vozů Promotér seriálu uspořádá před zahájením sezóny na Autodromu Most testovací den, který bude zahrnovat i technickou kontrolu všech vozů nutnou k vystavení dokladů sportovního vozidla. Zásadním směřováním technických kontrol bude jejich provádění nedestruktivním způsobem, to znamená s minimem velkých demontážních akcí, které by znamenaly zvýšené náklady na provoz závodního vozu, avšak s maximálním důrazem na udržení shodnosti závodních vozů a čistoty poháru. Ke kontrolám budou samozřejmě využity všechny softwarové možnosti nabízené použitou řídící elektronickou jednotkou. 8

Octavia Cup 2016 – 2019 Prize money Vítěz každého ročníku získá finanční bonus ve výši startovného na další rok, tzn Kč. Vítěz čtyřletého projektu pak první cenu v podobě osobního vozu Škoda. Předpokládané náklady na sezonu V případě přihlášení do celého seriálu, vlastnictví závodního vozu, při použití obvyklých cen a bez nákladů na způsobené škody zaviněné kolizemi, lze stanovit provozní náklady na sezonu takto: Závodní víkend Startovné Kč, pneumatiky 6ks Kč, servis a příprava vozu Kč Celkem pak cca Kč/závodní víkend. Závodní sezóna 5 závodních podniků představuje cenu Kč Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH. 9

Octavia Cup 2016 – 2019 PR a komunikace Internet Na podporu poháru a jezdců je zřízena webová prezentace jejímž prostřednictvím bude probíhat komunikace s médii a soutěžícími, nabídne prostor k medializaci jednotlivým jezdcům a týmům a partnerům poháru. Na zřízený účet Octavia cupu na You tube budou průběžně umísťovány pořízené záznamy z průběhu závodní sezony. Dalším internetovým komunikačním prvkem bude propagace a komunikace na sociálních sítích, kdy je samozřejmostí sdílení vzájemného obsahu. TV - Z každého podniku bude pořízen TV sestřih, který bude následně zařazen do TV vysílání. Krom těchto komunikačních prvků je navázána řada dalších mediálních partnerství jak v tištěných, tak internetových médiích. Tištěné média - MF Dnes, Deníky, Svět motorů, Auto Tip, Top Speed, Playboy, Zpravodajství - ČT Sport, Sport 5, TV Motormix, Evropa 2, Blaník, Frekvence 1 V návaznosti na skladbu startovního pole z pohledu mezinárodní účasti budeme hledat i mediální partnery v zahraničí. Děkuji za pozornost 10