 Nejmladší České lázně. Lázně zahájily svůj provoz v únoru roku 2007. Lázně jsou v těsné blízkosti zámku. Jedná se o vody hypertonické studené. Lázně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MINERÁLNÍ VODY A PRAMENY
Advertisements

JÁNSKÉ KOUPELE Jakub Rebl.
autor: Jakub Jirák, 8. ročník
Luhačovice jsou největší moravské lázně s dlouhou tradicí lázeňské léčby dýchacích cest, trávicího ústrojí, diabetu a pohybového aparátu. Proslulé jsou.
Lázeňský cestovní ruch
Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou
Naše lázně.
Léčebné lázeňství v evropském kontextu
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje.
Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení podmínek pro výuku na gymnáziu Číslo.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
ZEMĚPIS ZEMĚPIS LÁZEŇSTVÍ v ČR 8. ročník.
CESTOVNÍ RUCH: BOHATSTVÍ V JEDINEČNOSTI JESENÍKU NA DOSAH.
Hydrologické poměry – podzemní vody
CESTOVÁNÍ.
Balená voda.
VODA Lucka Chytilová a Jakub Kolder. VODA -Voda, je chemická sloučenina vodíku a kyslíku -Spolu se vzduchem resp. zemskou atmosférou tvoří základní podmínky.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H3A, 3.ročník
Lokalizační faktory (druhá část)
území bývalé Velkomoravské říše
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí.
BALNEOPARK LÁZNĚ JESENÍK.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Karlovarský kraj Krajské město Karlovy Vary Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Vizuální styl společnosti / regionu / destinace.
OPAKOVÁNÍ III. Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_710_3TR_PRV Autor: Mgr.
LUHAČOVICE
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
´ ˇ ´ ˇ ´.
Hydrologické poměry – podzemní vody
Hydrologické poměry - podzemní vody
KARLOVARSKÝ KRAJ.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
Lázně v čr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Pavlátová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
VY_32_INOVACE_CER_10 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lázeňské služby - řešení Jméno autora:Mgr.
Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21. století.
Igor Dostal
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_10.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_14.
Karlovarský kraj. Základní údaje Karlovarský kraj je proslulý svým lázeňstvím. Nejznámějšími lázeňskými městy jsou Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy.
 Minerální prameny jsou vývěry podzemní vody z hlubin zemské kůry. Jedná se o přírodní léčivé zdroje, vyskytující se po celém světě. Minerály obsažené.
 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE  LÁZNĚ LEOPOLDOV LÁZNĚ LEOPOLDOV  LÁZNĚ NEZDENICE LÁZNĚ NEZDENICE  SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SIRNATÉ LÁZNĚ.
TEREZA PAROBKOVÁ 9.A Vizovická vrchovina. Poloha.
Luhačovice. Úvod Luhačovice jsou lázeňské město na jihovýchodě Moravy ve Zlínském kraj. V Luhačovicích jsou 4. největší lázně v Česku a největší na Moravě.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Pavlátová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV54 Název školy.
TURISTICKÉ OBLASTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Anotace Žáci se pomocí prezentace učí orientovat v ČR. Učí se poznávat, posuzovat a chránit krajinu, ve které žijí. Seznamují se krásami naší vlasti a.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Zlínský kraj Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu: VY_32_INOVACE_CS14 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Města Zlínského kraje Téma: Česká republika jako součást Evropy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Nejzápadnější kraj ČR Krajské město Karlovy Vary 3. nejmenší kraj ČR
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – PODZEMNÍ VODY
LÉČIVÉ PRAMENY A LÁZEŇSTVÍ SLOVÁCKA
Vizovická vrchovina Valerie Marečková 9.B 2016.
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
VY_32_INOVACE_283_Lázeňství na Jesenicku
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Marie Rottrová
Města České republiky kvíz 3.část Autor materiálu: Mgr. Martin Holý
Za kamarády na východ Slovenska
MARIÁNSKÉ LÁZNĚ.
O lázních Léčebné lázně Bohdaneč jsou dlouhá léta vyhledávaným místem k léčbě pohybového ústrojí. Naše péče je vhodná například pro pacienty s artrózou.
Lázeňská léčebně rehabilitační péče péče v dětských ozdravovnách Dohodovací řízení pro rok Společný návrh ZP.
Transkript prezentace:

 Nejmladší České lázně. Lázně zahájily svůj provoz v únoru roku Lázně jsou v těsné blízkosti zámku. Jedná se o vody hypertonické studené. Lázně Lednice

 Základním přírodním léčivým zdrojem v Lázních Hodonín je jodobromová minerální voda zvaná solanka. Má jedinečné léčebné, preventivní a regenerační účinky. Lázně Hodonín

 Jsou zde léčené především cévní problémy. Pobyt vám zpříjemní řada kulturních programů.

 Malebné Sirnaté lázně se stoletou tradicí v srdci Moravského Slovácka jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku. Zdejší přírodní minerály jsou sirnaté prameny. Sirnaté lázně –Ostrožská Nová Ves

 Především k léčbě lupénky. Sirnaté lázně nabízí klidnou rodinnou atmosféru, příjemné ubytování.

 V minulosti byly opravdu známé. Jodový pramen – byl používán ke koupelím. Lázně Nezdenice

 Největší moravské lázně, čtvrté největší v ČR. Léčí se zde především dýchací cesty, trávící ústrojí a pohyb. více jak 80 procedur pod jednou střechou. Lázně Luhačovice

 Lázeňské prameny : Vincentka, Aloiska, Ottovka, Pramen Sv. Josefa.