Regionální akademie FAČR Michal Prokeš Vedoucí úseku talentované mládeže FAČR 16.3.2016 - Clarion Congress Hotel Ostrava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Hry VII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR – Ústecký kraj.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
Teorie sportovní přípravy Školení trenérů baseballu II.tř. Nymburk 2010.
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA „ŠKOLIČKA, DO KTERÉ SE VŠICHNI TĚŠÍME“
Třídní schůzky 26. května Zastihli jste nás v plné práci…
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Projekt Děti na startu. CO JSOU DĚTI NA STARTU  Celonárodní projekt všeobecné sportovní přípravy dětí předškolního a mladšího školního.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
Plánování ve školní TV Zpracoval: Ondřej Šimko. Plánování ve školní TV je záměrná a cílevědomá činnost učitele k stanovení co nejracionálnějšího způsobu.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Vzdělávací program v oboru dětské lékařství MUDr. Jana Mathonová, prim. dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Kateřina Janovská.  Prodlužující se věk odchodu do důchodu = nutnost podávat plný pracovní výkon v seniorském věku  + zatížení v domácnosti + častá.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Nabízíme:
ASEBS, 4. sem..  Široké chápání profesní sebeobrany a jejího projektování  Samostatná práce  Schopnost integrovat znalosti  Pochopení problému v širších.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Rádce ŠJ 3 propojuje ND a SK v jeden celek
PORTUGALSKO –
SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KONTEXTU OP VVV
KLUB ZDRAVÍ KDY: každé pondělí od 10 – 11 hodin
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_74_PRV1
Mimoškolní aktivity dětí
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Inovační potenciál České republiky
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Uvítání Ing. Milan Šorm Vedoucí vývoje a provozu Vývojový tým Univerzitního informačního systému Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Výjezdní.
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
CÍLE ŠKOLNÍ TĚLESNÉ VÝCHOVY
UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Aktuální formy a metody sportovních her
Tělesná výchova na ZŠ praktické
Pedagogika školního sportu
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
SOS-Kinder- und Jugendhilfen
vzdělávání dětí a žáků s odlišným mateřským jazykem
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Strategické řízení a plánování
Třídní schůzky 4.A
Vzdělávací kurzy Rodinného Integračního Centra zaměřené na problematiku poruch autistického spektra
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
SK Benešov U8 – kompenzační cvičení, protahovací cviky
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Digitální učební materiál
Výstrahy ČHMÚ DISTRIBUCE
Transkript prezentace:

Regionální akademie FAČR Michal Prokeš Vedoucí úseku talentované mládeže FAČR Clarion Congress Hotel Ostrava

OBSAH PREZENTACE 1)Úvod – představení, současný stav mládeže v ČR 2)Představení projektu akademie 3)Provozní zabezpečení akademie 4)Nadstandardní péče 5)Personální obsazení 6)Členský příspěvek

1) ÚVOD Michal Prokeš Vedoucí úseku talentované mládeže FAČR Zanedbaná všeobecná pohybová průprava u současné mládeže Celospolečenský projekt = vychovat komplexního mladého sportovce Symbióza: RODINA – ŠKOLA - FOTBAL

2) PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU AKADEMIE Určena pro výběr hráčů U14 a U15 Hráči z větší vzdálenosti na internátu Společný vzdělávací a tréninkový proces Od pondělí do pátku trénink v rámci akademie pod dohledem trenérů dosazených FAČR V pátek po výuce budou hráči uvolnění a absolvují trénink ve svém mateřském klubu a o víkendu odehrají utkání Upravený stravovací režim pro sportovce

ROZŠÍŘENÁ VÝUKA VE ŠKOLE Rozšířená sportovní výuka na 8 hodin týdně Z toho 2 hodiny formou tělesné výchovy, 3 hodiny formou rozšířené výuky a 3 hodin formou kroužků Navíc 1 hodina – teoretická část Náplň hodin: plavání, míčové hry, gymnastika, dynamická síla, core trénink, úpoly, kompenzační cvičení, atletická průprava, individuální technika, psychologie, stravování a taktická příprava Út, St, Čt – fotbalový trénink v odpoledních hodinách

3) PROVOZNÍ ZABEZPEČENÍ AKADEMIE 1.INTERNÁT Koleje Slezské Univerzity 2.ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZŠ Dělnická 3.TRÉNINKOVÉ CENTRUM Kovona

4) NADSTANDARDNÍ PÉČE TRÉNINKOVÝ PROCES U každé kategorie 2 profesionální trenéři + 1 asistent Profesionální trenér brankářů Kompletní tréninkové a vycházkové oblečení PUMA Denní zajištění fyzioterapeutických služeb Metodika tréninku řízena FAČR – návaznost na reprezentace

Tréninkové a vycházkové oblečení PUMA

NADSTANDARDNÍ PÉČE LÉKAŘSKÁ PÉČE Stálá přítomnost fyzioterapeutky/ta – úrazy, prevence, přeměřování, léčba akutních stavů Každé pondělí navíc přítomen zastřešující fyzioterapeut Přeměřování disbalancí Léčba akutních problémů Měření srdeční frekvence Přeměřování tělesného složení pomocí IN-Body Úzká a plnohodnotná spolupráce s Krajská nemocnice

NADSTANDARDNÍ PÉČE PÉČE PSYCHOLOGA Hlavní psycholožka PhDr. Marta Boučková Při vstupu do akademie osobnostní screening Pozorování reakce dětí na zátěž Naučit relaxovat a sebepoznání Klíčová faktor úspěšného sportovce = mentální připravenost

NADSTANDARDNÍ PÉČE STRAVOVACÍ REŽIM Upravený výživovým specialistou pro sportovce Hráči na internátu: 3 hlavní jídla a 2 svačiny Dojíždějící hráči: stejné zajištění pouze bez večeře a druhé večeře Připravená suplementace a pitný režim před, během a po tréninkové jednotce Upravený režim vydávání obědů a večeří: 3 kategorie hráčů podle typologie Všichni stejné jídlo, ale rozdílný poměr masa a příloh Oběd pro akademické hráče = 1,5 násobek běžné porce

6) ČLENSKÝ PŘÍSPĚVEK Měsíční příspěvek – 1.000,- Kč Správcem fondu – Nadační fond při fotbalové akademii Moravskoslezského kraje Vybírá se pouze ve školních měsících – září až červen

Děkuji za Vaší pozornost.