Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/1.04.00/21.2803.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo: VY_32_INOVACE_15_14 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Past simple.
Advertisements

PAST SIMPLE (MINULÝ ČAS PROSTÝ) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Michaela Kuklová. Dostupné z Metodického portálu
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: 3 Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ANJ_VL_3_14.
Škola1. ZŠ TGM Milevsko AutorMgr. Lenka Soldátová ČísloVY_32_INOVACE_73 NázevPast simple Téma hodinyRegular or irregular verbs PředmětAnglický jazyk Ročník/y/6.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
MINULÝ ČAS PROSTÝ – ZÁPOR, OTÁZKA
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-09-Způsoby cestování Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
MINULÝ ČAS PROSTÝ PAST SIMPLE VY_32_INOVACE_ICT 185
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:6.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_002 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 AutorMgr. Stanislava Antropiusová PředmětAnglický.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Interrogative pronouns VY_22_INOVACE_05 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_44.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Nepravidelná slovesa v přítomném a minulém čase Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Mgr. M. Hašková Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_16_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátého ročníku v prezentaci se seznámí s tvořením minulého času v otázce tvoření kladných a záporných odpovědí.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-21-Jídlo a nápoje Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_09_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-23-Počasí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
PAST SIMPLE Minulý prostý čas.
Causal Clauses – Věty příčinné Markéta Zakouřilová VY_32_INOVACE_103 ZŠ Jenišovice.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-16-Praha Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-20-Mezilidské vztahy Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Past simple x present perfect VY_32_INOVACE_02-60 Ro č ník: 8. Vzd ě lávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzd ě lávací obor: Anglický jazyk Tematický.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Pavlína Berčíková NÁZEV:Travelling TÉMATICKÝ CELEK:Receptivní.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Hana Červená Název:VY_32_INOVACE_78 _angličtina-gramatika Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_17_Australia_climate.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr.Hana Červená Název:VY_32_INOVACE_ 67 _angličtina-gramatika Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Angličtina 6. – 7.ročník TEMA: What did you do ČÍSLO.
VY_22_INOVACE_AJK.24 Autor: Martina Majtánová Datum vytvoření: březen 2012 Ročník: I.stupeň (4. – 5.ročník) Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková What did you do yesterday?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 20 – Past simple 7. tř. TEMA: Anglický.
VY_22_INOVACE_01.AJ.7 JAKÉ JSI MĚL PRÁZDNINY? (How were your holidays?) Ročník:7. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová HOLIDAY - TRAVELLING.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU.
A B C DE F VY_22_INOVACE_AJK.30 Autor: Martina Majtánová Datum vytvoření: leden 2012 Ročník: II.stupeň (6.-7.ročník) Vzdělávací oblast: Jazyk.
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj6_09
VY_32_INOVACE_Sei_III_01 MY HOLIDAYS
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Tell about your summer holiday
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu) GRAMMAR – TEST 3
VY_32_Inovace_ Conjunctions Project 3
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
PAST SIMPLE (MINULÝ ČAS PROSTÝ)
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Where were you in the summer holidays? What did you do?
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Anglický jazyk, Minulý čas prostý pravidelných.
Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum:
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
PAST SIMPLE: minulý čas prostý
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Dále si procvičí nejčastější situace, při kterých se časy používají
Past simple – minulý čas prostý
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Travelling Kinds of transport you prefer and why (advantages, disadvantages…) Purposes for travelling (interesting places, learning languages…) Accomodation.
Název: Past simple – regular and irregular verbs
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/ / Anotace: Žáci pracují s informacemi v minulém čase. Popisují jednotlivé kategorie podle obrázků a vytváří tak příběh o svých prázdninách. Mohou pracovat ve dvojicích a klást si vzájemně otázky a odpovídat. Mohou si také vypracovat svůj vlastní prázdninový příběh a povědět jej ostatním. Použitý materiál:

HOLIDAY COUNTRY FOOD TRANSPORT WEATHER ACCOMMODATION ACTIVITIES

QUESTIONS ANSWER QUESTIONS: WHERE DID YOU GO? HOW DID YOU GO? WHERE DID YOU STAY? WHAT DID YOU EAT THERE? WHAT DID YOU DO THERE? WHAT WAS THE WEATHER LIKE? DID YOU ENJOY IT?

answers I went to Greece. I went by train. I ate lots of vegetables. I did diving and played bech volleyball. The weather was sunny and I enjoued my holidays very much. I went to Croatia. I went by caravan. I stayed in a house. I ate lots of tins. I relaxed on the beach and sunbathed. The weather was sunny. I enjoyed it very much. I went to Italy. I went by coach. I stayed in a bungalow. I ate pizza. The weather was rainy and cloudy. I visited Rome, watched Tv and read books. I didn´t enjoy my holiday very much. I went to China. I went by plane. I stayed in a big hotel. I ate lots of rice. I visited The Great Wall and watched pandas in the forest. Ialso practised tai-chi. The weather was cloudy, stromy and aslo sunny. I really enjoyed my holiday. I went to Canada. I went by plane. I stayed in an igloo. I ate lots of fish and hamburgers, too. I saw white bear and climbed high mountain. And I aslo wnt skiing. The weather was nice. It was snowing. I enjoyed my holiday. I went to Austria. I went by bike. I stayed in a tent. I ate barbecue food and hot dogs. I was fishing. The weather was sunny and sometimes cloudy. I enjoyed my holiday in Austria