Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Cílem kampan ě je vést ž áky i jejich rodi č e ke sni ž ování mno ž ství odpadu ve škole i doma.  Ž áci nejprve zjiš ť ují, co by bylo pot ř eba.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Cílem kampan ě je vést ž áky i jejich rodi č e ke sni ž ování mno ž ství odpadu ve škole i doma.  Ž áci nejprve zjiš ť ují, co by bylo pot ř eba."— Transkript prezentace:

1

2

3  Cílem kampan ě je vést ž áky i jejich rodi č e ke sni ž ování mno ž ství odpadu ve škole i doma.  Ž áci nejprve zjiš ť ují, co by bylo pot ř eba ve škole zlepšit, pak plánují a uskute čň ují jednotlivé aktivity vedoucí k p ř edcházení vzniku odpadu.  Do kampan ě se zapojí celá škola a díky Dni č inu, který se koná 5. č ervna na Sv ě tový den ž ivotního prost ř edí, se o ní dozví i širší ve ř ejnost.

4 V PR Ů M Ě RU KA Ž DÝ Z NÁS (V Č ETN Ě KOJENC Ů ) ZA JEDEN ROK VYHODÍME 513 KG ODPAD Ů, TJ. VÍCE NE Ž P Ů L TUNY

5

6

7 ZBYTKY JÍDLA SE DAJÍ KOMPOSTOVAT:

8 p ř edcházení vzniku odpad ů JEN V USA SE VYHODÍ ROČNĚ POTRAVINY ZA 48 MILIARD DOLARŮ, PŘESTOŽE NA SVĚTĚ TRPÍ 820 MILIONŮ LIDÍ PODVÝŽIVOU. P ř emýšlej, co d ě láš! NEPLÝTVEJ ZBYTE Č N Ě ! NENAKUPUJETE ZBYTEČNÉ VĚCI? NEVYHAZUJETE VĚCI, KTERÉ MŮŽOU JEŠTĚ DOBŘE SLOUŽIT? NEVYHAZUJETE JÍDLO, KTERÉ JINÝM CHYBÍ?

9

10

11

12

13

14

15

16


Stáhnout ppt " Cílem kampan ě je vést ž áky i jejich rodi č e ke sni ž ování mno ž ství odpadu ve škole i doma.  Ž áci nejprve zjiš ť ují, co by bylo pot ř eba."

Podobné prezentace


Reklamy Google