Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování"— Transkript prezentace:

1 HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Horská chata Antarik leží na samotě v krásné valašské přírodě Beskyd uprostřed lesů, luk a pastvin a zdejší okolí je ideální pro dětské tábory, školy v přírodě a různá sportovní soustředění. K dispozici jsou zde pokoje s vlastním i společným sociálním zařízením. Pobyty mohou využívat dvě prostorné společenské místnosti, hřiště, malý venkovní bazén, ohniště a gril i lesní areál pro děti.

2 Sport Protože chata leží na samotě, stačí jen vyjít ven a jste hned s dětmi v přírodě. V létě se můžete vydat po některé turistické stezce nebo cyklostezce, nebo se vydovádět v bazénku. Nově zrekonstuované koupaliště je v nedaleké Valašské Senici. Pro zájemce lze zajistit projížďky na koních se zkušenými instruktory z Hucul klubu Francova Lhota (vhodné i pro školky a děti z I.stupně).

3 Stravování Stravování probíhá formou plné penze 5 x denně (pokud není předem dohodnuto jinak) a zahrnuje snídani, oběd, večeři, dvě svačiny a pitný režim, který je zajištěn během celého dne (čaj nebo šťáva). Jídelníček je pečlivě naplánován tak, aby vyhovoval normám školního stravování s vyváženým poměrem proteinů, sacahridů a lipidů. Všechna jídla vaříme od základu z čerstvých surovin. Snažíme se, aby jídla byla pestrá, zdravá a aby dětem chutnala.


Stáhnout ppt "HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování"

Podobné prezentace


Reklamy Google