Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V."— Transkript prezentace:

1 V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V

2 N ě c o o n á s rekreační relaxační rekondiční regenerační
Areál Hnačov je: rekreační relaxační rekondiční regenerační zařízení, které naleznete na hlavní magistrále České Budějovice – Plzeň mezi městy Klatovy a Horažďovice Detailní mapa ZDE

3 N a b í d k a s l u ž e b Ubytování Pobyty Regeneraci Rekondici
Přijeďte se přesvědčit, že i za standardní ceny lze dosáhnout kvalitních služeb. Chtěli bychom Vám představit náš tzv. čtyřeRkový program, který máte možnost u nás využívat. Jedná se o: Regeneraci Rekondici Rekreaci Relaxaci

4 U b y t o v á n í Nabízíme ubytování v prostorných jedno až pětilůžkových pokojích se základním hygienickým zařízením, pokoje jsou situovány na jih s výhledem na celý areál. Ubytování je ve zděných budovách v každé šest vytápěných pokojů hotelového typu. Kapacita areálu je maximálně 120 lůžek.

5 P o b y t y U nás si můžete zajistit včetně snídaně, polopenze či plné
penze, ale také jen ubytování. Svou polohou a vybaveností je areál vhodný jak pro školy v přírodě, školní výlety, lyžařské kurzy ( běhání na lyžích možné v místě a sjezdová dráha 5km., kam po dohodě rádi zajistíme odvoz autobusem ) semináře, školení, svatby či jiné oslavy i pro uzavřené společnosti, velmi oblíbené jsou u nás podzimní pobyty pro houbaře.         Ceny pobytů jsou různé s ohledem na věk a počet účastníků tak i délku pobytu, ale vždy se snažíme vyhovět všem požadavkům našich klientů k jejich spokojenosti.

6 R e k r e a c e Každý asi zná tuto formu dovolené s odpočíváním u vody, či jinými aktivitami, my jsme z toho udělali programovou záležitost spojenou s ostatními „R“ a odpočívat budete také. Ke plnění správné a spokojené rekreace patří i jídlo a náš pan kuchař Vám ho vždy připraví s láskou a tou největší péčí.

7 R e l a x a c e Vaší dovolené, pokud máte takzvaně
Relaxování je důležitou součástí Vaší dovolené, pokud máte takzvaně vypnout a přijet z pobytu u nás odpočati. Ke kvalitní relaxaci jsou vhodné procházky po lese. Nebo odpočívat na sluníčku třeba u vody a nebo jen relaxovat a nabírat síly v tichém a klidném prostředí areálu.

8 R e k r e a c e Po rekondici Vaší tělesné
schránky máme pro Vás kvalitně zařízené regeneračně – rekondiční centrum, kde Vám po konzultaci s lékařem poskytneme minimálně jednu kůru denně a naši pracovníci se o Vás postarají, dle slov našich mnohých klientů – „láskyplněji než v lázních“.

9 R e g e n e r a c e Tak takto dopadne Vaše
tělo na konci pobytu, zregenerujeme Vás jak tělesně, tak i duševně. Na konci Vaší rekreace, kde jste správně relaxovali, a využili našeho rekondičního centra, bude Vaše tělo výborně zregenerované a připravené do dalších dnů všedního života.

10 O r i e n t a č n í c e n í k Cena ubytování je od 200.- Kč
Pro školy či školky v přírodě, školní výlety a lyžařské kurzy od 145,- a pedagogický dozor zdarma Pro svazy zdravotně postižených, ústavy sociální péče, sportovní kluby poskytujeme velké slevy. Cena se může měnit dle poskytovaných služeb klientům. Ceny jsou včetně DPH a poplatkům obecnímu úřadu.

11 Na Vaše zavolání se těší rodina Hanouskova:
Kontakt Na Vaše zavolání se těší rodina Hanouskova: Telefon: , Adresa: Relax areál, Hnačov 60, , pošta Plánice www:


Stáhnout ppt "V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V."

Podobné prezentace


Reklamy Google