Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,"— Transkript prezentace:

1 Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství, na kterém stále studuji a baví mě to. Ve třídě nás je 29, z toho 27 kluků a 2 holky. Náš třídní učitel je Jan Boháček, je to mladý učitel a je s ním sranda. http://www.google.cz/obrazky

2 Exkurze technické muzeum Liberec Dne 21. 10. 2014 jsme šli na exkurzi do technického muzea v Liberci. Šli jsme společně s S2A a s naším třídním učitelem. Byly jsme tam asi tak hodinu a pul a viděli jsme dost pěkných a zajímavých věcí.

3 Moje závody v karate V tomto roce jsem jezdili více na závody do zahraničí. Byly jsme dvakrát v Anglii a jednou v Irsku. Vždy jsme domu přivezli několik medailí a pohárů. Nejlépe co jsme se s klukama umístili bylo druhé místo na mistrovství Evropy v Anglii. Dále jsme dostali ocenění v Praze na noci mistrů za dobré výsledky v zahraničí.

4 Zájezd do Berlína Dne 28. 4. jsme jeli na zájezd do Berlína. Jelo se na dva dny a jeli lidi z různých tříd. Spali jsme na Japonské koleni kousek od Berlína. První den jsme se šli kouknout do továrny BMW a do muzea letectví. Druhý den jsme se šli kouknout do továrny Mercedes a na lisování. Oba dny bylo hezky a jen trochu sprchlo.

5 Dny ve škole Nějaký dny ve škole jsou super a někdy tam je nuda. Dobrý jsou dny, když nám odpadají hodiny a nebo když máme exkurze. Někdy dokonce nechápeme co se učíme. A škola nás i dost vysiluje.


Stáhnout ppt "Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,"

Podobné prezentace


Reklamy Google