Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:"— Transkript prezentace:

1

2 country Taylor Swift

3 Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození: Reading, Pensylvánie, USA

4 Taylor vyhrála, v deseti letech, národní soutěž v poezii s tří stránkovou básní, která se jmenuje “Monster in my closet” .

5 Později začala vystupovat na různých akcích v jejím rodném městě, zpívala v karaoke soutěžích, festivalech a také začala psát svoje první písně.

6 Na její zpěv měla vliv její babička a známá zpěvačka LeAnn Rimes (film Divoké Kočky). Její babička byla profesionální operní zpěvačka, ale Tay se i přesto vydala ke stylu country.

7 V jedenácti letech Taylor udělala svůj první výlet do Nashvillu na nahrávání demo nahrávek jejího zpívaní s karaoke písničkama. Poté se Tay vrátila do Pennsylvanie, kde byla oslovena zda-li by zazpívala na tenisovém turnaji U.S. Open, kde by ztvárnila národní hymnu.

8 Taylor se začala pomalu stávat známější a známější.

9 Taylorin první singl s názvem “Tim McGraw” vyšel v rádiích v létě roku 2006 a 24. října téhož roku vyšlo její stejnojmenné album. Tay napsala všechny svoje písničky na albu, které se umístilo na 19. místě americké hitparády Billboard Album Charts a během prvního týdne se prodal na kopíí.

10 Později se toto album umístilo v americké hitparádě Top Country Albums Charts na prvním místě a poté na pátem místě Billboard Album Charts.

11 V Listopadu 2008 už prodala přes tři miliony kopií a přes internet bylo jejího singlu staženo přes 7,5 milonů.

12 Taylorino nové album s názvem “FEARLESS” vyšlo 11. listopadu
Taylorino nové album s názvem “FEARLESS” vyšlo 11. listopadu. V únoru roku 2009 se toto album drží v americké hitparádě Billboard Album Charts na prvním místě v prodejnosti. Její song “Love Story” vyhrává v hitparádách po celém světě.

13 Taylor je dnes už zcela známá a dokonce vyhrála i několik světových cen.

14 Pro tu nejnejnej kámošku, která zbožňuje Tay.


Stáhnout ppt "Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:"

Podobné prezentace


Reklamy Google