Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem."— Transkript prezentace:

1 Školní speciální pedagog

2 Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem Metodické činnosti pro pedagogické pracovníky školy - specifika výuky a možnosti žáků dle druhu a stupně zdravotního postižení, návrhy metod a forem práce se žáky - jejich zavádění do výuky, instruktáže využívání speciálních pomůcek a didaktických materiálů Koordinace a metodické vedení asistentů pedagoga ve škole

3 Individuální vzdělávací plány Spolupráce s poradenskými zařízeními Spolupráce se zdravotnickými institucemi Spolupráce s rodiči Skupinové formy práce

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Stáhnout ppt "Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem."

Podobné prezentace


Reklamy Google