Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl."— Transkript prezentace:

1

2 1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl

3 1. vezmeme žehličku která je horka dáme tam vosk a s tím voskem si tu lyži pokapáme 2. vezmeme si žehličku a rozetřeme vosk který jsme si nanesli

4 Vyjmeme kostičku parafínu vhodné barvy z krabičky a krátkými tahy sem a tam ho nanášíme na lyž. Speciální péči pak věnujeme důkladné přípravě a namazání žlábku.

5 1. Jakmile jsme spokojeni s relativní rovnoměrností a množstvím,tak do ruky vezmeme čistou žehličku 2. Opět tahy od špičky k patě s vynecháním mazací komory vosk zažehlíme. Teplota tání bývá okolo 100°C – 130°C.

6 1. Poté necháme lyže vychladnout. Nejvhodnější, ale časově nejnáročnější je pozvolné vychladnutí. 2. Vezmeme do ruky plexisklovou stěrku a rovnoměrnými pohyby od špičky k patce stahujeme přebytečný vosk.

7

8


Stáhnout ppt "1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl."

Podobné prezentace


Reklamy Google