Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují."— Transkript prezentace:

1 Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují řasy přírodní, jako například každodenní používání řasenky. Vaše řasy dále rostou dle svého přirozeného cyklu i s novou řasou. Aplikuje se hypoalergenní adhezivum, speciálně vyvinuté k prodlužování řas, a schválené atestem CE pro Evropskou unii. Aplikace trvá 1-2 hodiny, podle počtu aplikovaných řas. Doplňování řas se provádí jednou za 3-4 týdny. K dispozici jsou tři efekty řas – přirozený, zvýrazněný a glamour. Rozdílná je i délka řas od nejkratších (6mm) po nejdelší (15mm). Samozřejmostí jsou i různé barvy. Řasy Afroditi vynikají maximální lehkostí, přirozeností, bezstarostnou péčí, jsou odolné vůči vodě, nepřízni počasí i mechanickému poškození. Akční cena 1200,-Kč PLATÍ POUZE 6. a 7. května!!!

2 Pedikúra Pedikúra zahrnuje - odstranění přebytečná zrohovatělé kůže - úprava okolí nehtů - stříhání nehtů - úprava zarůstajících nehtů - krátká masáž AKČNÍ CENA PRO VÍKEND 6. a 7. května je 200,-Kč Za příplatek 50,- Kč je možné zdobení nehtů na nohou.

3 Další nabízené služby Studia Karin Manikúra www.prodluzovanirasostrava.cz Kontakt: Karin Horňáčková tel: +420 728 616 631 Japonská manikúra Parafínové zábaly Akrylová modelace nehtů Prodlužování vlasů Depilace Gelové modelace nehtů Masáže rukou a nohou


Stáhnout ppt "Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují."

Podobné prezentace


Reklamy Google