Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod, 58001.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod, 58001."— Transkript prezentace:

1 STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK

2 firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod, 58001

3 Logo firmy

4 Předmět podnikání Firma se zabývá výrobou a prodejem šperků a užitkové i dekorativní keramiky.

5 Založení firmy prosinec 2014 zjištění zájmu žáků úvodní setkání (výběr zaměstnanců, volba vedení podniku, rozdělení pracovních pozic ) vytvoření podnikatelského záměru (stanovení předmětu podnikání, SWOT analýza) zaměstnání i zdravotně handicapovaných pronájem prostor

6 Pracovní pozice Ředitel: Matěj Marek Manažer prodeje: Josef Strašík Grafik: David Slanař Mistrová dílny: Eliška Rasochová Zaměstnanci dílny: Jakub Milichovský, Eliška Cyrusová, Petr Sojka, Nikola Komárková

7 Školení zaměstnanců školení proběhlo v EKOCENTRU Chaloupky seznámení se s technologií zpracování vlny a ostatních přírodních materiálů propočítání všech nákladů na pronájem, vybavení dílny, nákup materiálu, mzdy zaměstnanců kalkulace cen výrobků

8 Zpracování vlny tkaní na stavuplstění

9 tkaní na stavupředení na kolovrátku

10 Setkání s podnikatelem Žďár nad Sázavou – prodejna Květinka Majitelka: paní Marie Horáková (předání praktických rad a zkušeností souvisejících se zahájením podnikání) Předmět podnikání : prodej řezaných květin a užitkové i dekorativní keramiky (paní podnikatelka projevila zájem o výrobky z naší manufaktury)

11 Setkání s podnikatelem náš týmpaní Horáková

12 Setkání s podnikatelem plakátvizitka

13 Život v manufaktuře výroba stojánků na tužkyvýroba závěsné dekorace

14 Hotové výrobky andělzávěsná dekorace

15 Keramika doplétaná pedigem stojan na deštníkystojan na vařečky

16 Hotové výrobky stojánek na vařečkystojan na deštníky

17 Plstění za suchaza mokra

18 Plstění kompletace šperků

19 Hotové výrobky

20 Smaltování výroba šperkůsmaltované náušnice

21 Slogan naší firmy „VÝROBKY Z NAŠÍ DÍLNY MAJÍ DUŠI, PROTO VŠEM LIDEM A KAŽDÉMU PROSTŘEDÍ SLUŠÍ.“

22 Proč naše výrobky mají duši? Protože je naši zaměstnanci vyrábějí s láskou, z přírodních materiálů a svému řemeslu skutečně rozumějí. Ovládají staré řemeslné postupy a ctí je. Jelikož je každý výrobek originální, zákazník si může ze široké nabídky vybrat, co se hodí do jeho domácnosti či na zahradu, pokud jde o keramiku, nebo k jeho šatníku, to v případě šperků. Jsme schopni a připraveni zhotovit i výrobek dle představ zákazníka.

23 Leták naší firmy ukázky výroby a hotových výrobků akční nabídky a veletržní slevy všechny kontakty

24 Firma Matěj Marek „Manufaktura Wolkerova“ sídlo: ZŠ a MŠ Havlíčkův Brod, Wolkerova 2941 telefon: 569 431 341 email: matej.marek@manufaktura.cz Přijďte nás navštívit na náš veletržní stánek, máme pro Vás kromě krásných výrobků i zajímavé dárky a veletržní slevy. Výrobky z naší dílny mají duši, proto všem lidem a každému prostředí sluší. Vyrábíme a prodáváme originální šperky, dekorativní a užitkovou keramiku. Výrobky z naší dílny mají duši, proto všem lidem a každému prostředí sluší.

25 Katalog našich výrobků přehledné rozdělení výrobků podle jejich využití ukázky všech výrobků ceny výrobků akční nabídky

26 KATALOG 2015 MATĚJ MAREK – MANUFAKTURA WOLKEROVA Kontakt: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,58001 tel.569 431 351, matejmarek@manufaktura.cz

27 Keramika do zahrad

28 Keramika do bytu

29 Šperky

30 Prodej výrobků přímý prodej v naší dílně na objednávku podle nabídky v katalogu našich výrobků na trzích řemesel na různých akcích (staročeské poutě, jarmarky…)

31 Hodnocení Naše firma sice existuje pouze krátkou dobu, ale i tak už si pomalu získává stálé klienty a na doporučení přicházejí i další noví. Našim krédem je maximální vstřícnost ke každému zákazníkovi, pečlivost při zhotovování výrobků a originalita.

32 DĚKUJEME ZA POZORNOST.


Stáhnout ppt "STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod, 58001."

Podobné prezentace


Reklamy Google