Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je."— Transkript prezentace:

1

2 Hanina prezentace Ta naše planetka

3 Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je to moc důůležitý, víte??? Ne, tak teď už jo, tak hezky poslouchejte…

4 Poměr zlých a hodných dětí (%)

5 Tak se lepšete … No tak to vidíte, děcka… Hodných dětí je stále méně a tím roste poměr zločinu!!! Na to si dejte velkýho bacha!!!!! Je to moc smutný!!! Takže buďte hodný, ať ta naše krátká éra na této planetě nestála za pr..!!!!

6 A něco na závěr, děcka… Do školi jdeme vesele  Učíme se z chutí, nevsdjelance nemá nikdo rát Vemte si třba pšíklad země, mne má kašdí rát Podívejte se třeba na tu natěšenou holčičku!

7 A bonus: Nápl ň informatiky  Hra na internetu  Chat na internetu Volná zábava  Odpočinek od učení A na závěr si trochu něco napsat, aby pan Mochan nebyl smutný


Stáhnout ppt "Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je."

Podobné prezentace


Reklamy Google