Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Třídíme podle dvou kritérií Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Třídíme podle dvou kritérií Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným."— Transkript prezentace:

1 Třídíme podle dvou kritérií Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Na následujících snímcích jsou pracovní listy určené k třídění podle dvou kritérií. Jsou řazeny do dvojic, první z dvojice tvoří mřížku, do které děti umísťují kartičky. Na druhé z dvojice jsou kartičky určené ke třídění, které vystřihneme. Kartičky doporučuji zalisovat – déle vydrží.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 http://www.wpclipart.com/animals/birds/blue_bird.png.html http://www.wpclipart.com/transportation/assorted/rocket.png.html http://www.wpclipart.com/animals/S/snail/girlie_snail.png.html http://www.wpclipart.com/food/vegetables/mushroom/champignon_01.png.html http://www.wpclipart.com/food/fruit/berries/strawberry/more_strawberries/crisp_strawberry_with_light_shadow.png.h tml http://www.wpclipart.com/clothes/winter_wear/gloves/glove.png.html http://www.wpclipart.com/holiday/bells/bell1.png.html http://www.wpclipart.com/toys/balls/ball.png.html http://www.wpclipart.com/people/female/girls/sexy_girl_tankini/sexy_girl_in_blue.png.html http://www.wpclipart.com/clothes/shirt/tee_shirt_back.png.html Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2009-29-10]. Dostupné pod licencí public domain image – na http://www.wpclipart.com.http://www.wpclipart.com Autor ostatních obrázků a zvuků © Věra Gošová


Stáhnout ppt "Třídíme podle dvou kritérií Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným."

Podobné prezentace


Reklamy Google