Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Private Party (Soukromá Společnost). Co je to Private Party? Private Party je uzavřená komunita. Můžete si zde užívat,pracovat na farmě,chodit do divadla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Private Party (Soukromá Společnost). Co je to Private Party? Private Party je uzavřená komunita. Můžete si zde užívat,pracovat na farmě,chodit do divadla."— Transkript prezentace:

1 Private Party (Soukromá Společnost)

2 Co je to Private Party? Private Party je uzavřená komunita. Můžete si zde užívat,pracovat na farmě,chodit do divadla atd… Buď si zde koupíte část vily. (V PP je 50-75 vil) Nebo zde můžete strávit rekreační pobyt ve vyhrazeném sektoru vil. Do PP mají přístup pouze rekreanti a členové komunity.

3 Jak to v PP vypadá?

4 Registrační zóna Registrační zóna je první místo, které po příchodu do PP musíte navštívit. Zde vyplníte formulář o vašem pobytu a test způsobilosti. Vyberete si délku pobytu, nebo si koupíte část některé z vil. Dostanete prospekty,klíče a registrační kartu,ale tu jen pokud se stanete člen komunity (trvalý pobyt)

5 Vily V PP se nachází 50-75 vil (postupně se rozrůstají) Vila je dřevěná,styl kanadských domků. Jsou dvoupatrové,v každém patře jedna rodina. V každém patře: Pokoj s manželskou postelí,pokoj pro dvě děti,nebo další dva dospělé lidi,kuchyňka,záchod,koupelna se sprchovým koutem,obývací pokoj s televizí,notebookem,gaučem,stolkem. V jedné vile může tedy být 8-10 lidí.

6 Farma Na farmě závisí celý průmysl a zemědělství PP. Na farmě se vaří,pěstuje se tam ovoce,zelenina.Jsou tam zvířata,která se využívají na maso,mléko,vlnu atd… Všichni členové komunity 14-65 let mají na farmě povinou a pravidelnou pracovní směnu. Čím je člověk mladší,pracuje kratší dobu a vykonává lehčí práci,stejně tak i staří (55 a více). Také se na farmě vaří pro místní restauraci,plete se zde oblečení z vlny,a peče se zde chléb.

7 Kanceláře V kancelářích se zajišťují úřední záležitosti,export a import,chod celé PP atd… Kanceláře se využívají jako jedno ze zaměstnání. Kanceláře zajišťují většinu věcí.

8 Centrum kultury V cebntru kultury se nachází dvě základní věci,které navštěvují členové komunity denně : Restaurace – Zde si členové mohou objednávat různá jídla,pití atd… Obchod – Zde si členové mohou koupit různé zboží,od rohlíků až po čepici. Dále se zde nachází divadlo,kino a klubová a sněmová místnost,kde se členové mohou pobavit,nebo diskutovat o věcech Private Party.

9 Škola Všichni členové komunity mohou (ale nemusí) chodit do školy.Jestli však nemají dokončenou základní školu,musí si jí povinně dodělat zde. Nachází se zde 10 tříd,každá je přidělena nějakému předmětu,a nějakému učiteli. V každé třídě se vyučuje od nějaké do nějaké hodiny pro ten a ten věk. Ve škole se mohou vyučovat lidé 6-99 let.

10 Park V parku máte možnost vyvenčit svého psa,dát děti na hřiště aby si tam hrály,zajít večer s manželkou do vinného altánku … V parku se nachází: Vinný altánek – zde se nabízí víno,a lehká jídla Dětské hřiště – zde si mohou vaše děti hrát celé odpoledne

11 Knihovna Zde si můžete půjčit knihy všech žánrů,pro nejmenší,mladé,starší i pro staré. K půjčení knih pouze dáte knihovnici/níkovi registrační kartu,a on do karty pomocí čipu uloží,co a kdy jste si půjčil za knížku,a do měsíce jestli jste ji vrátil. Nachází se zde knihy ve více jazycích.

12 Lázně Zde mohou odpočívat a relaxovat všichni členové komunity. Jsou zde: Masáže Vířivky Léčivé koupele Rehabilitace

13 Centrum chrámů Zde se konají všechny náboženské akce. Centrum chrámů je větší vila roztříděná na několik sektorů podle náboženství: Křesťanství,Buddhismus,Islám,Judaismus, Hinduismus. Je zde tedy kaple,synagoga…

14 Sportovní hala Zde mohou dělat členové komunity různé sporty: Fotbal Minigolf Tenis Basketbal Házená Stolní tenis A další …

15 Práce Za určitou pracovní směnu na farmě dostanete určitý limit,který můžete utratit v obchodě,restauraci a vinném altánku. Za práci na farmě dostanou všichni pracující stejný limit za hodinu. Peníze (limit) se vám počítá na tzv. Money-card. Vždy před prací a po práci projedete kartou čipem a už máte višší limit. V ostatních pracích (v knihovně,v lázních,v kancelářích…) se to počítá stejně a dostává se stejně peněz(navíc). Proto :Práce na farmě krát dva = plat pracujícího na farmě i v zaměstnání (navíc).

16 Plat,Pracovní směny 1 hod =80 Kčlm (Kč limit) 14-25 let=2 hod/den 25-55 let=3 hod/den 55-65 let=2 hod/den Poznámka: více než 50% pracujících na farmě pracuje také v : Knihovna,lázně,kanceláře,centrum kultury,úklid celé PP,vinný altánek…

17 Výdělek Aby PP dobře fungovala,potřebují se nějaké peníze navíc. Toto jsou způsoby,jak vydělává PP: Export: Upletené věci Ovoce a zelenina Rekreační pobyty pro veřejnost

18 Import Pivo,víno,se v PP vaří,takže jej nepotřebujeme dovážet. Sladkosti,a některé věci jako některé druhy koření se musí přivážet z ciziny. Proto je potřebný výdělek. Proto se musí více vydělat na pobytech a exportu,aby bylo možno zajistit potřebný import.

19 Energie Elektřinu poskytuje PP vodní elektrárna. Proto je PP umístěna u řeky. Řeka je také zdroj vody,protože u řeky je čerpadlo.

20 Důchody Důchody jsou určeny pro lidi 65 a více. Důchody jsou 45% z dřívější každodení mzdy. 480 Kčlm = 216 Kčlm (důchod)

21 Ideologie Ideologie PP : V daném systému dělby práce,lidé pracují sami pro sebe,a mají se lépe. Mají mezi sebou lepší vztahy a navzájem si pomáhají. Všichni jsou si rovni a lidi vládnout (žádný král nebo president) O většině věcí se hlasuje a záleží na tom,co si vyberou lidé. Heslo : Lidé v míru,sami pro sebe!(toto je jedno heslo)

22 Tresty Aby to v PP dobře fungovalo,musí se lidé chovat dobře. Když budete dělat špatné věci,jsou tady tresty: Nepřijít do práce 1:Náhradní termín Nepřijít do práce 3:Přeřazení (nižší místo) Jakákoliv jinná špatnost 1:Napomenutí Jakákoliv jinná špatnost 5:Podmínečné vyloučení Špatnost v prácí (špatná práce) stejné jako 1. případ

23 Jazyk V PP se mluví mnoha jazyky,převážně: Anglicky Německy Francouzsky Španělsky Ustanoveným jazykem je však jazyk Kenelia,jazyk uměle zkonstruovaný,však velmi lehký.Tím jsou Psány různé nápisy atd…

24 Ceník Členství se vším všudy: (Polovina vily,klíče,registrační karta,money-card,letáky) 2 500 000 – 3 000 000 Kč 1 týden rekreace: (Půjčení klíčů,poloviny vily,letáky) 9 999 Kč


Stáhnout ppt "Private Party (Soukromá Společnost). Co je to Private Party? Private Party je uzavřená komunita. Můžete si zde užívat,pracovat na farmě,chodit do divadla."

Podobné prezentace


Reklamy Google