Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček"— Transkript prezentace:

1 Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
  Řízek, salát, stromeček,    a už je tu zvoneček.    Ježíšek Tě měl rád přeci,    přinesl Ti plno věcí.    Teď si dopřej dobrý grog,    a buď hodný celý rok!

2 Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou za rok jsou lidská srdce tak blízko vedle sebe, že jedno druhé slyší.    Krásné Vánoce všem.

3 Nastal ten vánoční čas, plno dárků přejem zas
Nastal ten vánoční čas,    plno dárků přejem zas.    K tomu krásné klidné chvíle,    v Novém roce hezké cíle.    Kolem sebe přátele,    ať jde život vesele.

4 Dárky ať se sypou z nebe,    každý z nich ať je pro tebe,    ať zaplaví tě pocit štěstí,    o Vánocích ať máš sen hezký,    neomezuj se, užívej svátky,    za rok budou zpátky.

5 Chtěli jsme si na Vánoce chytit kapra na potoce
  Chtěli jsme si na Vánoce    chytit kapra na potoce.    To jsme se však podivili,    když jsme místo ryby velké,    jenom žabku vylovili.    „Hodně dárků” povídala,    vesele se smála,    přáníčko nám podávala,    hodně štěstí přála.    Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!  Bílé vločky sněžné,    dětské oči něžné.    Hřebíček a vanilka,    pod stromečkem nadílka.    Betlém, město spásy,    sbor andělů hlásí:    Kristus, narodil se nám!    A my přejeme Vám,    ať každý den je v roce,    tak šťastný jako na Vánoce.


Stáhnout ppt "Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček"

Podobné prezentace


Reklamy Google