Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr."— Transkript prezentace:

1 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr

2 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.2 VxW Office a VxW Mail Co je to VxW Office a co je to VxW Mail Možnosti využití VxW Office Možnosti využití VxW Mail Technické požadavky

3 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.3 VxW Office Řeší integraci libovolné aplikace VEMA G1 s grafickým prostředím Windows a umožňuje uživatelům zpracovávat údaje z aplikací pomocí programů Microsoft Word a Microsoft Excel.

4 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.4 Možnosti VxW Office Použití Microsoft Word jako externího editoru textových MEMO položek. Zpracování libovolného souboru po exportu z datového prostředí VEMA tabulkovým procesorem Microsoft Excel. Použití textového procesoru Microsoft Word pro výstup tiskových sestav. Převod stávajících dokumentů do Microsoft Word.

5 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.5 VxW Mail Umožňuje zasílání zpráv mezi aplikacemi VEMA G1 elektronickou poštou internetu. Doplňuje možnost přenosu nedostupné pošty pomocí disket o přímé odeslání zprávy na konkrétní elektronickou adresu.

6 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.6 Možnosti VxW Mail Odesílání zpráv pomocí elektronické pošty internetu. Pravidelná automatická kontrola přijaté elektronické pošty její příjem a předání aplikacím k dalšímu zpracování.

7 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.7 Odeslání Zprávy

8 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.8 Nastavení Příjmu Zpráv

9 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.9 Integrace do Vašeho poštovního programu

10 Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.10 Technické Požadavky Každá v současnosti distribuovaná aplikace VEMA G1 je připravena Pouze operační systém, produkt Microsoft Office Microsoft Windows 95, Microsoft Windows NT 4.0 a vyšší verze Microsoft Office 97 a vyšší verze


Stáhnout ppt "Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr."

Podobné prezentace


Reklamy Google