Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo."— Transkript prezentace:

1 Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo mi je nedokáže ničím nahradit mám je moc ráda a nechci se jich vzdát.  Prázdniny si chci co nejvíce užít s rodinou s kamarády a příbuznými moc se těším na to jak spolu budeme opékat buřty u ohně , skákat do bazénu a jiné báječné věci .  Na novou školu se také těším, ale mám strach z toho že tam budu sama . Těším se na tělesnou výchovu , na nové učitele a na nové spolužáky. 

2 Rozloučení

3

4

5

6

7


Stáhnout ppt "Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo."

Podobné prezentace


Reklamy Google