Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit"— Transkript prezentace:

1

2 Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit.Ono se s ním popravdě ani nic víc nedá. Ženy mají smysl pro nesmysl. Jakmile se z mládí začne dělat zásluha,tak je to špatné.Protože každej blbec-starej,byl taky jednou mladej.

3 Když muž nemá rozum,musí být žena vynalézavá
Když muž nemá rozum,musí být žena vynalézavá.Když žena není vynalézavá,musí mít muž rozum. Paměť je výsadou blbých.Chytrý nemá čas si pamatovat,chytrý musí vymýšlet. Člověk,který nikdy neplakal nežil opravdový život!!! Osud je vůl,to jsem si všim.Ten si dělá věci podle sebe a nebere na nikoho ohled.

4 Mějte dobrou náladu.Dobrá nálada sice vaše problémy nevyřeší,ale naštve tolik lidí kolem,že stojí za to si ji užít. Není-li tu ta,kterou mám rád,tak mám rád tu,která tu je. Skoro každý stárnoucí mužský začne psát paměti,ale málokterý je dopíše. Neříkej,že nemůžeš,když nechceš.Protože přijdou velmi brzo dnové,kdy to bude daleko horší-budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.

5 U nás se vždy platilo více za muziku,než za fyziku,a proto tady není žádný Einstein.
Kde blb,tam nebezpečno. Televize není nepřítel,televize se dá vypnout.

6 Když už člověk jednou je,tak má koukat,aby byl
Když už člověk jednou je,tak má koukat,aby byl.A když kouká,aby byl,a je ,tak má být to,co je,a nemá být to,co není,jak tomu v mnoha případech je. Vždycky bylo,je,a já se domnívám,že i bude na světě víc lidí hloupých a nevzdělaných,než chytrých a vzdělaných,i když chytrost a vzdělanost,nejsou na sobě přímo závislé.Já znám mnoho vzdělaných hlupáků. Je to smutné,ale mládí musí jednou odejít.I když si je člověk zachová v srdci,žel přírodě,nezachová si je v kolenou.

7 FANDA


Stáhnout ppt "Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit"

Podobné prezentace


Reklamy Google