Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a."— Transkript prezentace:

1 ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a vzdáleném. Svůj život nakreslí jako čáru na papír do počítacího stroje (1 cm představuje 1 rok) a zachycují významné události ve svém životě. Mohou pracovat ve skupinách a diskutovat v rámci skupiny, ale praxe ukázala, že největšího efektu lze dosáhnout, když své postřehy děti sdělují celé třídě. V závěru hodiny je dobré žáky navést na otázku, zda se jejich životní osudy podobají nebo jsou každý jiný a proč.

2 ČÁRA MÉHO ŽIVOTA TEĎ MĚ ČEKÁ…

3 TEĎ MĚ ČEKÁ: Volba SŠ Volba povolání Nástup do práce Svatba Vlastní bydlení První dítě Další děti


Stáhnout ppt "ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a."

Podobné prezentace


Reklamy Google