Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době."— Transkript prezentace:

1 Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době položila základ nově vzniklému týmu juniorek pod hlavičkou TJ Lokomotivy Louny.

2 Vše začalo v roce 1999, kdy se parta děvčat pod vedením svého třídního pana prof. Aloise Studenovského rozhodla napodobit své spolužáky a začala se scházet v místní tělárně.

3 První úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat, už za necelý rok vyhrála krajské finále prvního ročníku turnaje MF DNES cup. Tento úspěch se pak jako jediné škole v kraji povedl zopakovat s novou generací hráček v roce 2005.

4 Poté, co první generace florbalistek dostudovala, nastoupila nová vlna, která své vzory dokonce ještě v mnohém překonala. Mezi jejich největší úspěchy patří především loňské vítězství a letošní 3. místo v kraji MF DNES cupu a hlavně letošní kvalifikace na republikové finále Středoškolských her, kde je zastavily až hráčky Florbalové školy z Prahy, pyšnící se mnoha reprezentačními hráčkami a nakonec i oním republikovým titulem.

5 Loňské úspěchy gymnaziálních hráček nenechaly chladnou ani TJ LOKOMOTIVU Louny a sezónu 2005/06 1. ligy juniorek už naše děvčata zahájila v jejich barvách. A výsledky předčily očekávání, když jako ligový nováček jejich tým už od začátku soutěže okupoval přední příčky své divize a nakonec se mu dokonce povedlo postoupit do prestižního play off. Brankářky a střelkyně se zároveň držely v popředí žebříčků a zápasy hrané v domácím prostředí vynikaly nejen kvalitními výkony a absencí proher, ale i vysokou návštěvností a sympatiemi publika. Děvčata, děkujeme!


Stáhnout ppt "Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době."

Podobné prezentace


Reklamy Google