Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Daniela Tkačíková

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Daniela Tkačíková"— Transkript prezentace:

1 Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Daniela Tkačíková daniela.tkacikova@vsb.cz Téma: Komercializace výzkumu a vývoje projekt Spolupráce pro budoucnost CZ 1.07/2.4.00/31.0035 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Akademické publikování: často kladené dotazy Publikování a hodnocení VaV Publikování versus hodnocení VaV Publikování kvůli hodnocení VaV Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 Kde publikovat časopisy s IF: Journal Citation ReportsJournal Citation Reports Scopus otevřené časopisy (OA journals); DOAJDOAJ – mají prestiž?; mají IF? (mají) – OA predatory publishers; seznam: Jeffrey BeallJeffrey Beall – Lambert Academic Publishing (http://www.webcitation.org/5ngO4Y290) Lambert Academic Publishinghttp://www.webcitation.org/5ngO4Y290 – InTech Open InTech Open Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

4 Jak publikovat manuály (The Chicago Manual of Style aj.) manuályThe Chicago Manual of Style katalog ÚK -> předmětová skupina -> Publikační činnost katalog ÚK From Research to Manuscript: A Guide to Scientific Writing From Research to Manuscript: A Guide to Scientific Writing Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

5 Co je to? ISBN ISSN DOI impakt faktor h-index... h-index vše na knihovna.vsb.czknihovna.vsb.cz Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

6 Jak dostat časopis nebo sborník do databáze Thomson Reuters – Journal Selection and Evaluation Process Journal Selection and Evaluation Process – Conference Proceedings Selection Process Conference Proceedings Selection Process Scopus – SciVerse Scopus: Content Selection SciVerse Scopus: Content Selection – Kritéria pro zařazení zdrojů do báze dat Scopus Kritéria pro zařazení zdrojů do báze dat Scopus Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

7 Jak opravit údaje v databázi Opravit je možné pouze chyby způsobené zpracovatelem; časově náročné a dlouhodobé – jména autorů, pracoviště, typy dokumentů... Web of Science: Suggest a correction Web of Science – If you would like to improve the quality of the data in this record, please suggest a correction (Data Change Request). SCOPUS: Scopus Author Feedback WizardScopus Author Feedback Wizard Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

8 Příští seminář: čtvrtek 8. 11. 2012, 13:00 hod. za účasti zástupce společnosti Thomson Reuters Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

9 Děkuji za pozornost Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Daniela Tkačíková"

Podobné prezentace


Reklamy Google