Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

. název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: ". název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení."— Transkript prezentace:

1 . název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení a psaní písmem autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: září 2011 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají. Na závěr kroužkují slova obsahující slabiku,,ma“, k tiskacím tvarům připisují tvary psací.

2  Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno

3 O oU uA a O oU u

4 E eM mI i

5 Přečtěte všechna písmena a k tiskacím tvarům připište tvary psací: A a M m O o U u I i E e

6 Citace: Obrázky staženy dne 28. 9. 2011 z Office.microsoft.com


Stáhnout ppt ". název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení."

Podobné prezentace


Reklamy Google