Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém."— Transkript prezentace:

1

2 Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém schovává své košťata a peče papír na vzkazy své vzdálené čarodějnicy. Má malí stolek a lavici.

3 Alfaja je čarodějnice obývající dům. Od roku 1923 se Alfaja vydala s Lefamovy skály do údolí čarodějnic na pobyt ke své kamarádce. Kamarádky rodiče vyvedli Alfaju kvůli tomu, že se jim nelíbyla. Alfaja putovala asi rok a půl. Poté našla chaloupku blízko u lesa. V ní až do dnes žije.

4 Dům byl v roce 1738 rozbourán a postavil nový. Praskliny nebyly dodělány ale čarodějnice je celé zadělala. Její rodiče nebyli čarodějové, ale duchové kteří v něm žili.

5 Toto vytvořily: Postavily: Kristýna Stocková a Jessica Sarová Dodali věci (než cihly): Anna Anderlová a Jessica Sarová Nabarvil: Celí tým Prezentaci vytvořila: Anna Anderlová Udělal plánek: Kristýna Stocková


Stáhnout ppt "Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém."

Podobné prezentace


Reklamy Google